Geslaagde dag bij het 23e Henk Droste Toernooi

16-06-2019 om 00:00 uur

Een drukte van belang zaterdag 15 juni op de Peuverweide. Het 23e Henk Droste JO08/09 stond op de rol met dertig teams, STEVO en buurtverenigingen. Zestien in de morgen bij JO09 en veertien in de middag bij JO08. De organisatie Joost Kock en Nick Harmelink met hulp van vrijwilligers, scheidsrechters en kantinepersoneel hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Nadat de weergoden eerst voor wat nattigheid zorgden in de morgen klaarde het allengs op en bij een aangenaam temperatuurtje was het prettig vertoeven bij STEVO.

Een drukte van belang zaterdag 15 juni op de Peuverweide. Het 23e Henk Droste JO08/09 stond op de rol met dertig teams, STEVO en buurtverenigingen. Zestien in de morgen bij JO09 en veertien in de middag bij JO08. De organisatie Joost Kock en Nick Harmelink met hulp van vrijwilligers, scheidsrechters en kantinepersoneel hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Nadat de weergoden eerst voor wat nattigheid zorgden in de morgen klaarde het allengs op en bij een aangenaam temperatuurtje was het prettig vertoeven bij STEVO. Ouders, publiek en bovenal de spelertjes hadden het naar hun zin en een wanklank werd niet gehoord deze dag. Voor elk team was er een beker beschikbaar gesteld door Slagerij Hemmer. Voor de winnaar wat groter dan de overige teams in de acht poules, maar niemand werd teleurgesteld. Aan de inwendige mens was ook gedacht. Tussen de middag was er een broodje knakworst van slagerij Hemmer en Bakkerij De Kraai, wat zeer gewaardeerd werd. De familie Droste had ook voor elk spelertje nog een geschenkje.
De prijsuitreiking in de morgen en middag werd gedaan door jeugdvoorzitter Mark Haverkort, die alle deelnemende teams bedankte en evenzo de organisatie, de scheidsrechters en het kantinepersoneel. De teams konden ondertussen niet wachten totdat ze de beker definitief in hun bezit kregen. Van hand tot hand ging de gewonnen prijs de lucht in bij de spelertjes. Rond de klok van zessen in de avond was het weer rustig op de Peuverweide. De voorbereidingen voor het 24e Henk Droste toernooi zullen niet lang op zich laten wachten. Joost Kock en Nick Harmelink gaan er dan ongetwijfeld voor zorgen dat het opnieuw een geslaagde dag gaat worden.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 29 maart

9.6°

Ochtend 8.1°
Avond 11.0°
Nacht 8.0°
Min. 7.2°
Max. 12.6°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin