STEVO zondag thuis tegen BWO.

09-04-2019 om 00:00 uur

De nummer voorlaatst op de ranglijst in de eerste klasse BWO komt zondagmiddag naar de Peuverweide. De Hengeloers kregen afgelopen zondag in de thuiswedstrijd nog een pak slaag van TVC ’28 met 1-5. STEVO heeft nog enkele punten nodig om zich ook volgend seizoen eerste-klasser te mogen noemen. Een wedstrijd dus waar voor beide ploegen iets op het spel staat. BWO zal in Geesteren moeten vechten voor één van zijn laatste kansen. Zeker zes ploegen komen nog in aanmerking voor de degradatieplaatsen, waarvan er één rechtstreeks naar de tweede klasse afdaalt en twee anderen een nacompetitie spelen. STEVO, de ploeg van trainer Geert Veldhuis kan met een overwinning op BWO haast zeker zijn van klassenbehoud.

De nummer voorlaatst op de ranglijst in de eerste klasse BWO komt zondagmiddag naar de Peuverweide. De Hengeloers kregen afgelopen zondag in de thuiswedstrijd nog een pak slaag van TVC ’28 met 1-5. STEVO heeft nog enkele punten nodig om zich ook volgend seizoen eerste-klasser te mogen noemen. Een wedstrijd dus waar voor beide ploegen iets op het spel staat.

BWO zal in Geesteren moeten vechten voor één van zijn laatste kansen. Zeker zes ploegen komen nog in aanmerking voor de degradatieplaatsen, waarvan er één rechtstreeks naar de tweede klasse afdaalt en twee anderen een nacompetitie spelen. STEVO, de ploeg van trainer Geert Veldhuis kan met een overwinning op BWO haast zeker zijn van klassenbehoud. Aan de matige reeks met slechts twee punten uit zes wedstrijden moet geen aandacht meer besteed worden. Positief naar de toekomst kijken is nu hoofdzaak, te beginnen zondag met een overwinning op BWO.

Het treffen heeft ook een feestelijk tintje want keeper Roy Kreuwel zal vooraf gehuldigd worden voor meer dan 300 wedstrijden in de hoofdmacht van STEVO. Onze leden en supporters worden massaal opgeroepen om hierbij aanwezig te zijn. Aan de spelers van STEVO 1 de taak om hun sluitpost in 90 minuten voetbal tegen BWO een waardig cadeau te geven in de vorm van drie punten. De aanvang is om 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 29 maart

9.5°

Ochtend 8.1°
Avond 12.9°
Nacht 8.0°
Min. 6.7°
Max. 14.2°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin