Moederdagtip: wandelen voor het goede doel

10-04-2019 om 23:08 uur
05-12-2019
Categorie: 
Dorpsagenda

Moederdagtip: wandelen voor het goede doel

 

Op Moederdag (zondag 12 mei) organiseert Fyon Geesteren een wandeling voor het goede doel: “Wandelen voor Hindernissen”. Tijdens dit evenement wandel je 3 of 6,5km door de natuur van Geesteren, waarmee je ervoor zorgt dat kinderen met een beperking uit de gemeente Tubbergen op Vaderdag (zondag 16 juni) met hun gezin een prachtige dag kunnen beleven.

Wandelen voor Hindernissen begint om 12:00u op het terrein van Fyon Geesteren aan de Lutkeberg 24. Op dit startterein kun je genieten van een kop koffie met wat lekkers. Tussen 12:00u en 13:00u kun je starten aan de vooraf uitgezette wandelroute. Onderweg kom je langs enkele stops met hapjes, drankjes en leuke spellen voor de kinderen. Vervolgens ontvang je bij de finish nog een leuke verrassing en kun je daar tot 15:00u nog wat drinken (1 consumptie inbegrepen).

Deelname aan dit evenement kost €5 per persoon (kinderen onder de 5 jaar gratis). Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de organisatie van de speciale dag voor kinderen met een beperking, die onder behandeling zijn bij Fyon Geesteren. Zij worden op zondag 16 juni samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes in het zonnetje gezet tijdens het CSI in Geesteren.

Meedoen?

Aanmelden kan via aanmelden@wandelenvoorhindernissen.nl. Voor meer informatie en updates kun je het evenement volgen via www.wandelenvoorhindernissen.nl.

Wandelen voor Hindernissen wordt mede mogelijk gemaakt door de Geesterense ondernemers: Bakkerij de Bökke, Bakkerij de Kraai, Plus Wallerbosch, Ribhouse Texas Geesteren, Slagerij Hemmer, Steggink Catering & Events, Top-Pop Verhuur, Tuincentrum Heerdink en Zaal Kottink.

 

Locatie: 
op het terrein van Fyon Geesteren aan de Lutkeberg 24.
Tijd: 
12.00 uur

Het weer

donderdag 5 december

1.0°

Ochtend 1.0°
Avond 1.0°
Nacht 4.7°
Min. 1.0°
Max. 4.7°

Zon op: 07:25 uur
Zon onder: 15:21 uur

Meer weer

Twitter

04-12
@MarcelTettero Marcel Tettero
03-12
@SBNLNatuurfonds SBNLNatuurfonds

Een van de door ons gesteunde projecten, wat een sociale cohesie! Red de

03-12
@MarcelTettero Marcel Tettero

Goede opkomst 1e avond voorlichting Red de voor dronepiloten in Herterij. Vogelwerkgroep legt uit wat er gaat gebeuren in voorjaar 2020 Steun ons via

02-12
@_Almelo Almelo Nieuws

Midwinterhoornblazers houden traditie in ere - Het geluid van de midwinterhoorn, veelal ´s avonds tijdens de adventsperiode; wie is er niet opgegroeid...

29-11
@LohuisG Gerrit Lohuis

Petitie Leefbaarheid op het platteland moet blijven! Doe mee en onderschrijf de petitie!

29-11
@krusegroep Kruse Groep

Vandaag hebben we kerstsfeer gebracht in en

Prachtige kerstbomen geplaatst bij in Enter en in het centrum van in samenwerking met

29-11
@_Almelo Almelo Nieuws

Brosis IT diensten: van ontwerp logo tot complete website - - Brosis is een samenvoeging van de Engelse woorden brother (broer) en sister (zus). Tevens is het de naam van het IT-bedrijf...

29-11
@_Almelo Almelo Nieuws

Garage laat medewerker uit in geniep in gaten houden - Een monteur van Garage Broekhuis/Auto Brooks is furieus als hij hoort dat zijn werkgever hem laat bespioneren.

Gebruikerslogin