Zondag 9 april Palmpasenoptocht

04-04-2017 om 11:23 uur

Palmpasenoptocht en activiteiten voor kinderen bij Erve Kampboer op Palmzondag 9 april

Geesteren – Ondanks het feit dat andere plaatsen al aankondigen dat het steeds moeilijker wordt een palmpasenoptocht te organiseren zal op zondag 9 april in Geesteren de 32ste editie om 14:00 uur starten.

Voorafgaand aan de tocht zal er om 13:30 een Palmpasen themaviering voor de kinderen in de St. Pancratiuskerk plaatsvinden.

Alles zal bij Erve Kampboer in Paassfeer zijn en bij het dorpshuis zal de KPJ Geesteren een aantal activiteiten organiseren voor de kinderen. Voor alle kinderen staat hier een bekertje ranja klaar en de paashaas is zelf aanwezig om het extra gezellig te maken. Alle kinderen die dat willen kunnen zich gratis laten schminken. De activiteiten die de KPJ organiseert bestaan onder meer uit blik gooien, touwtje trekken, grabbel ton en reuze sjoel.

De kinderen krijgen ter voorbereiding op de basisschool kleurplaten uitgedeeld, die op Palmzondag in Erve Kampboer worden opgehangen. Hier worden na de optocht tevens de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Onder begeleiding van de muziekvereniging Sint Caecilia zal de optocht om 14:00 uur starten bij de St. Pancratiuskerk, en via de Vriezenveenseweg, Röringstraat, Broenenstraat , Zürinkstraat, Harmelinksweg, Herminkstuk, Zürinkstraat, Dorpsstraat, Langeveenseweg, L. ten Catelaan naar Erve Kampboer gelopen worden.

Bron: Erve Kampboer

Het weer

maandag 20 mei

20.0°

Ochtend 12.7°
Avond 20.0°
Nacht 15.0°
Min. 11.4°
Max. 20.7°

Zon op: 03:29 uur
Zon onder: 19:29 uur

Meer weer

Gebruikerslogin