Peuteropvang de Bengeltjes

01-07-2020 om 10:58 uur

Peuteropvang de Bengeltjes:

Na de zomervakantie start Kinderopvang De Boerderij met een VVE-peutergroep in de BSO-ruimte van de Aloysiusschool.  Vanaf 17 augustus, als de scholen ook weer beginnen, is peuteropvang hier mogelijk.

Peuteropvang De Bengeltjes, zoals de groep gaat heten, zal gebruik maken van de ruimte, waar de jongste BSO-kinderen zitten, als ze ’s middags uit school komen. Deze groep is al helemaal ingericht voor peuters/kleuters. De spelmaterialen zijn dus zeker ook geschikt voor peuteropvang. En de groep is huiselijk en gezellig ingericht met leuke hoekjes, zoals een poppenhoek en een bouwhoek. VVE-peuteropvang is bedoel d voor kinderen vanaf 2 jaar totdat ze naar de basisschool gaan. Ter voorbereiding op de basisschool is dit voor peuters een mooie stap in hun ontwikkeling. Met de VVE-methode Uk & Puk, een voor-en vroegschoolse educatiemethode, laten wij peuters al spelenderwijs groeien in hun ontwikkeling, zodat ze straks in een doorgaande lijn naar de basisschool kunnen. De stap er naar toe is dan letterlijk en figuurlijk niet zo groot. Omdat we in onze BSO-ruimte zitten in de Aloysiusschool, kunnen de peuters alvast een beetje wennen aan de basisschool.

We bieden deze VVE-peuteropvang aan tijdens de schoolweken (40 weken). De breng- en haaltijden zijn als volgt:

Brengen: 08.30 - 08.45 uur
Halen: 13.45 – 14.00 uur

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met Kinderopvang De Boerderij op 0546-631618 of mailen mag ook naar info@kinderopvang-deboerderij.nl. We zullen dan een afspraak inplannen. Een afspraak is noodzakelijk, zodat we de richtlijnen van het RIVM in acht kunnen nemen.

Bron: Kinderopvang De Boerderij

Het weer

zaterdag 23 september

16.4°

Ochtend 9.7°
Avond 14.8°
Nacht 11.2°
Min. 9.7°
Max. 16.4°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin