Koningsdag in Geesteren bol met activiteiten

20-04-2019 om 11:33 uur

Zaterdag 27 april organiseert de Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) diverse activiteiten in het kader van Koningsdag. 

De dag zal om 12.00 uur beginnen met het traditionele vlag hijsen onder de muzikale begeleiding van St. Caecilia op het Noaberplein. Aansluitend zal de muziekvereniging hier een openluchtconcert verzorgen en onderwijl worden de genodigden van de Zonnebloem verwacht bij Erve Kampboer voor een uitgebreide Koningsbrunch. Na het succes van vorig jaar is de Koningsbrunch weer op het programma gezet. Tevens zijn de mantelzorgers hiervoor uitgenodigd. 

De traditionele familiefietstocht behoort ook weer tot een van de Koningsdagactiviteiten. Tussen 13.30 uur en 14.30 uur kan men zich inschrijven bij Erve Kampboer. De fietstocht gaat door de mooie gemeente Tubbergen waarbij er halverwege een stop is voor een versnapering en enkele spelletjes. Natuurlijk zijn hierbij mooie prijzen te winnen. De fietstocht eindigt deze middag bij Café Zaal Kottink waar tevens de prijsuitreiking plaatsvindt. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven op de aanwezige springkussens of lekker relaxen in de bioscoop. Diverse koninklijke traktaties zullen hier niet ontbreken. 

’s Middags wordt, na het succes van voorgaande jaren, weer de seniorenbingo georganiseerd bij Erve Kampboer. Dit zal onder leiding staan van Tiny Hilberink en start om 14.00 uur. Er zal een hapje en drankje worden aangeboden aan de deelnemers en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Alle senioren worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. 

Gezien de successen van voorgaande jaren, verwacht de AVG een grote toeloop op de activiteiten.

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

zondag 21 april

9.3°

Ochtend 2.3°
Avond 7.6°
Nacht 3.9°
Min. 1.8°
Max. 9.8°

Zon op: 04:21 uur
Zon onder: 18:41 uur

Meer weer

Gebruikerslogin