Genieten geblazen op rocknight en harmonicadag Geesteren

07-09-2015 om 15:52 uur

Gisteren vond voor de 10e keer de Harmonicadag plaats bij Erve Kampboer in Geesteren. De Harmonicadag werd voorafgegaan door de Rocknight op zaterdag 6 september. Right Position beet het spits af gevolgd door Dr. Blade en the Spincoaters.

De Harmonicadag op zondag vloog voorbij, waarbij het hele programma door de ervaren spreekstalmeester Gertjan Douma op een vloeiende wijze aan elkaar werd gepraat. Het weer was ons dit jaar, in tegenstelling tot eerdere jaren, slecht gezind. Het was buiten geen aangename temperatuur en regelmatig vielen er buien. Mede hierdoor werd er buiten weinig gespeeld.

Gedurende de dag was er binnen een groot publiek aanwezig en de sfeer bij Erve Kampboer kon als erg gemoedelijk en ontspannen genoemd worden. Onder het genot van een drankje, de mogelijkheid voor een hapje en gezellig te kunnen bijkletsen met oude bekenden, kwam iedereen goed aan zijn (muzikale) trekken.

Vanwege het 10-jarig jubileum ontving iedere speler en bezoeker een aandenken in de vorm van een speldje.

Dank gaat uit naar de organisatie en de vele vrijwilligers van Erve Kampboer voor hun inzet en het verzorgen van dit mooie festijn. In 2016 zal de harmonicadag wederom plaatsvinden.

Het bericht Genieten geblazen op rocknight en harmonicadag Geesteren verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 3 juni

17.8°

Ochtend 8.9°
Avond 17.8°
Nacht 11.1°
Min. 8.7°
Max. 18.7°

Zon op: 03:15 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin