Geesterse meid (18) prijkt in Boerinnenkalender

06-10-2015 om 08:59 uur

Het platteland wemelt van de verborgen schoonheid. Prachtige boerenmeiden die je nooit in de bladen of beautyshows ziet. Ze zijn er te nuchter voor of simpelweg te gelukkig met hun leven op het platteland.

Gelukkig maken sommigen van hen toch voor één keer een uitzondering door zich op te geven voor de Boerinnenkalender. Het resultaat is een jaarlijkse verzameling fantastische foto’s van bloedmooie boerenmeiden.

De plattelandsmeiden komen uit alle hoeken van Nederland en België naar de fotoshoots om een dag in de schijnwerpers te staan. Met als doel te bewijzen dat ook boerendochters charmant en sexy kunnen zijn, aangezien daar volgens hen nog wel eens misverstanden over bestaan. Lomp en onbenullig worden ze naar eigen zeggen nog wel eens genoemd. Maar deze boerenmeiden zijn trots op hun agrarische afkomst en tonen hun schoonheid op de kalender.

Uiteindelijk rolden 16 plattelandsmeiden als gelukkige uit de bus. Het is een kalender met een ‘beschaafd sexy tintje’. Met foto’s die wat aan de fantasie overlaten zonder plat of ordinair te worden. “Een kalender waar we met het hele team heel trots op mogen zijn”, aldus uitgever Stef Bloo.

Het covermodel is dit jaar de 22-jarige Irma uit het Friese Ravenswoude. Daarnaast prijkt ook de 18-jarige Sharon Snijders uit Geesteren in de nieuwste editie. Ook 4 andere boerinnen uit Overijssel staan er ditmaal in.

Het bericht Geesterse meid (18) prijkt in Boerinnenkalender verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

dinsdag 16 april

9.3°

Ochtend 5.0°
Avond 8.9°
Nacht 4.4°
Min. 4.4°
Max. 10.3°

Zon op: 04:32 uur
Zon onder: 18:32 uur

Meer weer

Gebruikerslogin