Recreanten HV Stevo zetten bbq-traditie voort met sponsor Slagerij Kenkhuis

09-10-2015 om 10:47 uur

Eindelijk was het zover, de nieuwe tenues voor de dames van het recreantenteam van Handbalvereniging Stevo werden overhandigd.

Na een jaar van geen sponsor, is het dan toch gelukt om weer een sponsor te vinden voor het recreantenteam. HV Stevo vond bij Ewald en Nicole Haverkort uit Geesteren een luisterend oor en uiteindelijk de bereidheid om het team te sponsoren.

Ewald en Nicole zijn de eigenaren van Slagerij Kenkhuis uit Vriezenveen. Zoals voorzitter Rinie Bekhuis memoreerde tijdens de uitreiking, hebben zij de zaak 10 jaar geleden overgenomen van Henk en Tineke Kenkhuis. Het 10-jarig bestaan wordt op dit moment door hun gevierd met diverse feestknallers, die onlangs bij de internationale vakwedstrijden te Utrecht met goud bekroond zijn.

Op de foto staan de nieuwbakken sponsoren en de damesrecreanten, die ook zeer tevreden zijn met de nieuwe sponsor. De vorige sponsor was ook een slager (Slagerij Hemmer) en daar het seizoen altijd wordt afgesloten met een barbecue, kan deze traditie mooi voortgezet worden.Slagerij Kenkhuis

Het bericht Recreanten HV Stevo zetten bbq-traditie voort met sponsor Slagerij Kenkhuis verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 29 maart

11.1°

Ochtend 8.1°
Avond 11.0°
Nacht 8.0°
Min. 6.7°
Max. 12.3°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin