Ook dit jaar meer dan 100 kraampjes op Geesterense Kerstmarkt

30-11-2015 om 15:42 uur

Net als tijdens voorgaande edities kan elke bezoeker aan de kerstmarkt in Geesteren, welke dit jaar op 13 december aanstaande gehouden zal worden, er genieten van vele proeverijen en diverse optredens bij – tenminste – 100 verschillende kramen.

De kraampjes staan vanaf de Dorpsstraat tot aan Erve Kampboer, waar allerlei originele cadeaus en ambachtelijk lekkernijen worden aangeboden. Net als andere jaren, wordt er weer hard gewerkt aan een mooi, afwisselend en uniek aanbod van kerst- en woonaccessoires, kerstbomen, sieraden, kleding en bloemstukken. Tevens rijdt er de gehele middag van Kerstmarkt Geesteren een gratis treintje tussen de kerstmarkt en Tuincentrum Heerdink.

Naast de koopwaar is het tevens de moeite waard om langs te komen voor het diverse aanbod van versnaperingen uit alle windstreken: Nederlands grootste barbecue, Indonesische hapjes, de Amerikaanse chuckwagon van Ribhouse Texas, echte Spaanse churros, Duitse currywürst, de biologische frietfiets, ambachtelijke poffertjes en wafels van ’t Wafelhuisje.

Ook zijn er vele mooie activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de feesttent op het Kottinkplein kan men genieten van diverse muzikale optredens van shantykoor De Schuytenvaerders en folkloregroep De Brookmoaten. De gehele middag loopt er een schaapsherder met schapen over de markt, de kerstman mag natuurlijk niet ontbreken en er is een levende kerststal in de kerk.

Het bericht Ook dit jaar meer dan 100 kraampjes op Geesterense Kerstmarkt verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

dinsdag 16 april

10.4°

Ochtend 5.5°
Avond 9.8°
Nacht 5.6°
Min. 5.0°
Max. 10.4°

Zon op: 04:32 uur
Zon onder: 18:32 uur

Meer weer

Gebruikerslogin