Glasvezel buitenaf

18-08-2015 om 02:00 uur

Glasvezel buitenaf

Voor de toekomst wordt het onmisbaar: steeds meer dat zal over de glasvezel gaan.

Voor bedrijfsvoering, voor zorg, voor plezier, een snelle dataverbinding is onmisbaar.

Geesteren wordt geïnformeerd op donderdag 20 augustus om 19.30 uur in zaal Kottink.

Voor een unieke kans om glasvezel aangelegd te krijgen moeten 50% van de kandidaten meedoen.

Kom daarom!

 

Helaas worden er ook woningen niet aangesloten. Voor die mensen is gelegenheid om in gesprek te komen op woensdag 26 augustus in 't Oale Roadhoes. 

Kom als het uw woning of bedrijf betreft, wellicht is er iets mogelijk.

 

Verdere info: 

zie: http:///www.glasvezelbuitenaf.nl/

 

 

Supersnel internet binnen handbereik voor buitengebied Twente

In navolging van de dorps- en stadskernen volgt ook de aanleg van supersnel internet in de buitengebieden van Twente en een deel van Salland. Niet eerder in Nederland werden bijna 20.000 huishoudens in een buitengebied voorzien van glasvezel. Cogas heeft dit vandaag laten weten tijdens een officiële aankondiging in een boerderij in de gemeente Tubbergen. In deze gemeente start ook de uitrol van glasvezel wanneer de helft van de bewoners een contract afsluit bij één van de 5 dienstenaanbieders. De andere gemeentes volgen stapsgewijs in zes clusters.

Vanaf de start kunnen bewoners kiezen uit 5 dienstverleners, namelijk Caiway, Fiber en Solcon. Ondernemers kunnen terecht bij de zakelijke dienstenaanbieders CBizz en WeServe. Vanaf september maken de dienstenaanbieders afzonderlijk hun prijzen en samenstellingen van de pakketten bekend. Voordat dit gebeurt, houdt Cogas medio augustus informatieavonden om bewoners in de gemeente Tubbergen in te lichten over de aanleg van glasvezel en vragen te beantwoorden. Om de aanleg van glasvezel financieel haalbaar te maken, wordt van bewoners in het buitengebied een maandelijkse vastrechtvergoeding van euro; 9,95 gevraagd. Dit bedrag is gekoppeld aan het abonnement bij een dienstenaanbieder.

 

Bron: Dorpsbelang Geesteren

Het weer

zaterdag 3 juni

17.8°

Ochtend 10.7°
Avond 17.8°
Nacht 11.1°
Min. 9.9°
Max. 18.7°

Zon op: 03:15 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin