Hennie’s wisselen elkaar af in bestuur MANS

27-01-2016 om 13:26 uur

Vorige stond de algemene ledenvergadering van ondernemersnetwerk MANS Twente (Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken) op het programma. Na een kop koffie en wat bijpraten opende voorzitter Niek Hannink de algemene ledenvergadering. Het ledenaantal was in 2015 ongeveer 70 leden.

Penningmeester Henk Lubberman verzorgde de presentatie van de jaarcijfers. Wederom was er sprake van een batig saldo. Raymond Hoek en Willy ter Huerne van de kascommissie verleenden decharge. Willy ter Huerne stapt uit de kascommissie en Roy Dams en Brian Brokelman hebben toegezegd over het jaar 2016 de kascommissie te versterken.  Verder wordt de lidmaatschap bijdrage over 2016 niet verhoogd en zal deze dus wederom €100 per jaar bedragen.

Verder stelde Hennie de Haan, bestuurslid algemene zaken, zich niet verkiesbaar op en nam daarmee afscheid van haar bestuursfunctie. Ze blijft wel lid van MANS Twente. Hennie Schröder werd voorgesteld als opvolger en de aanwezige leden maakten hier geen bezwaar tegen en applaudisseerden Hennie richting de bestuurstafel.

Door voorzitter Niek Hannink werd er een oproep gedaan om de werkgroepen te versterken. En dan gaat het met name om de werkgroep die de netwerkmiddagen organiseert.  De netwerkmiddagen zullen in 2016 andere  aanvangstijden krjigen. Vanwege het batige saldo is er ook meer ruimte om meer cachet te geven aan de komende netwerkmiddagen en/of -avond. De avond bij de Herterij Twente te Geesteren kreeg een vervolg met ‘tapas uit Twente’. Dit was een buffetvorm met lekkere specialiteiten zoals cowboyvlees, hertenbiefstuk e.d. Met een goed gevulde maag keerden de 40 aanwezige leden rond 22.30 uur huiswaarts.

Het bericht Hennie’s wisselen elkaar af in bestuur MANS verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 26 april

9.0°

Ochtend 4.7°
Avond 9.7°
Nacht 6.5°
Min. 4.7°
Max. 10.4°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin