Alle kinderen kunnen meedoen!

17-04-2019 om 10:58 uur

Van St. Nieuw Haersoltefondsg heeft Stichting Leergeld Tubbergen een bedrag van € 1.000 ontvangen, waarmee Leergeld Tubbergen kinderen uit haar gemeente mag helpen.

Stichting Leergeld Tubbergen, voor wie staan wij klaar?

St. Leergeld Tubbergen is een lokale stichting, actief sinds 2018, die haar steentje eraan wil bijdragen dat alle kinderen mee kunnen doen. De stichting steunt kinderen die in de Gemeente Tubbergen wonen en van wie de ouders / verzorgers een inkomen hebben dat lager is dan 130% van het bijstandsniveau.

Doel van deze steun is te voorkomen dat kinderen, die in een armoede situatie leven, in een sociaal isolement terechtkomen. Wist u, dat maar liefst één op de negen kinderen in Nederland opgroeit in armoede, wat kan betekenen dat er onvoldoende geld is voor voedsel, kleding  of een verwarmd huis?

Voor deze kinderen is lid zijn van een sportvereniging of muziekschool géén vanzelfsprekendheid. St. Leergeld Tubbergen wil klaarstaan voor deze kinderen van 4 tot 18 jaar, zodat ook zij mee kunnen doen aan deze activiteiten.

Doe een aanvraag!

Denkt u in aanmerking te komen voor financiële steun van Leergeld voor uw kind, dan helpen wij u graag verder met het doel om ook uw kind te laten meedoen. U kunt meer informatie vinden op www.leergeld.nl/tubbergen en via deze website of mailadres info@leergeldtubbergen.nl contact opnemen om aan te melden. Wij nemen daarna contact met u op.

Het weer

vrijdag 19 april

9.0°

Ochtend 7.2°
Avond 7.2°
Nacht 6.6°
Min. 5.8°
Max. 10.4°

Zon op: 04:25 uur
Zon onder: 18:38 uur

Meer weer

Gebruikerslogin