Erve Kampboer gastvrij voor judovereniging

19-01-2020 om 23:01 uur

Erve Kampboer heeft judovereniging THAG een warm welkom geheten tijdens de Nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond. De organisatie lag o.a. in handen van sw penningmeester Ria Wolfs. Ze had heerlijke soep gemaakt en er stonden talrijke lekkere hapjes klaar. Nadat de ouders en leden binnen kwamen, ontstond er al gauw een gezellige sfeer. Ria voelde zich helemaal in haar element en vond het helemaal niet raar dat de burgemeester ook even binnenkwam.Ook toen haar hele familie binnenstapte, drong het nog niet tot haar door dat het feestje om haar draaide.
Haar eerste vraag was of er wel genoeg soep en eten was voor iedereen en of haar familie wel meegeteld was bij het aantal personen.
Ook toen de burgemeester het woord nam en zich richtte tot haar, kwam het niet bij haar op dat er iets bijzonders stond te gebeuren. Op het moment dat de burgemeester zei dat het de koning behaagde, schoot ze helemaal vol en drong het langzaam tot haar door dat ze een lintje kreeg.
Ria bedankt dat je al bijna 30 jaar lang het penningmeesterschap verricht en dat je zorgt dat er een gezonde vereniging staat. Je maakt het mogelijk dat alle kinderen mee kunnen doen met judo. Op vrijdag is er judo in Geesteren van 17.30 in de gymzaal achter de basisschool. 

Het weer

donderdag 18 april

9.8°

Ochtend 2.6°
Avond 8.3°
Nacht 6.4°
Min. 2.3°
Max. 10.0°

Zon op: 04:28 uur
Zon onder: 18:36 uur

Meer weer

Gebruikerslogin