Kernavond Geesteren op 10 december

27-11-2019 om 12:02 uur

 

Beste inwoner van Geesteren,

Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 hebben we in plaats van het traditionele coalitieakkoord samen met u het Maatschappelijk Akkoord Tubbergen (MAT) opgesteld. In dit MAT hebben we precies beschreven waaraan we de komende jaren samen met u gaan werken.

Nu we een jaar met elkaar onderweg zijn, wil de gemeenteraad graag de stand van zaken van de kernagenda van Geesteren met u bespreken. Hoe staan we ervoor? Wat gaat goed, wat kan beter en wat komt er nog meer op ons af in de komende jaren? Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen of moeten we met elkaar de agenda bijstellen?
We starten met een toelichting op de stand van zaken van alle werkgroepen. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over de thema’s die op dit moment belangrijk zijn voor Geesteren. We streven naar vitale inwoners en een leefbaar dorp. Daarom gaan we in gesprek over de nieuwe school en gebiedsontwikkeling in het centrum. En ook over Vitaal Geesteren en de Open Club.

 

We komen hiervoor op 10 december a.s. bij elkaar in Geesteren en nodigen u bij deze van harte uit om met ons in gesprek te gaan. De avond bereiden we vanuit Mijn Geesteren 2030 en de gemeenteraad gezamenlijk voor.
We starten om 20.15 uur in Zaal Kottink, Dorpsstraat 36, 7678 AW Geesteren.

We hopen u dan te ontmoeten!

Link naar bouwstenen

Met vriendelijke groet,

namens Mijn Geesteren 2030 en de gemeenteraad van Tubbergen,

Mijn Geesteren 2030
Laurens Legtenberg, griffier
Wilmien Haverkamp – Wenker, burgemeester

BijlageGrootte
PDF icon uitnodiging_mat_geesteren.pdf1,89 MB

Het weer

woensdag 24 april

7.3°

Ochtend 3.5°
Avond 7.8°
Nacht 3.7°
Min. 2.8°
Max. 9.0°

Zon op: 04:15 uur
Zon onder: 18:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin