Eerste selectie STEVO vanaf vier augustus weer in training.

27-06-2020 om 00:00 uur

De eerste selectie van STEVO gaat zich vanaf 4 augustus met een eerste training voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ook op 6, 7 en 9 augustus wordt er getraind onder leiding van de nieuwe trainer Otto Krabbe en assistent Niels Oude Tijdhof. Er is een interessant oefenprogramma vastgesteld voor de hoofdmacht door Huub Kreuwel. SV Vasse 16 augustus, ATC '65 20 augustus en BWO 23 augustus zijn de tegenstanders. Alle drie oefenwedstrijden worden thuis gespeeld. Voor 6 en 13 september staan bekerwedstrijden op de kalender. STEVO komt in de competitie weer uit in de eerste klasse Oost van het zondagvoetbal. De aanvang van de competitie is op zondag 20 september. Dit jaar zonder de regionale tegenstanders Rigtersbleek en De Zweef, die naar de zaterdag zijn verhuist. Hoe de nieuwe indeling van clubs in 1E er precies uitziet is nog niet bekend gemaakt door de KNVB. Dat zal de komende weken zeker gebeuren.
Bijgaand het complete programma ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De eerste selectie van STEVO gaat zich vanaf 4 augustus met een eerste training voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ook op 6, 7 en 9 augustus wordt er getraind onder leiding van de nieuwe trainer Otto Krabbe en assistent Niels Oude Tijdhof.

Er is een interessant oefenprogramma vastgesteld voor de hoofdmacht door Huub Kreuwel. SV Vasse 16 augustus, ATC '65 20 augustus en BWO 23 augustus zijn de tegenstanders. Alle drie oefenwedstrijden worden thuis gespeeld. Voor 6 en 13 september staan bekerwedstrijden op de kalender.

STEVO komt in de competitie weer uit in de eerste klasse Oost van het zondagvoetbal. De aanvang van de competitie is op zondag 20 september. Dit jaar zonder de regionale tegenstanders Rigtersbleek en De Zweef, die naar de zaterdag zijn verhuist.

Hoe de nieuwe indeling van clubs in 1E er precies uitziet is nog niet bekend gemaakt door de KNVB. Dat zal de komende weken zeker gebeuren.
Bijgaand het complete programma ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 29 maart

9.1°

Ochtend 6.4°
Avond 10.3°
Nacht 8.3°
Min. 6.0°
Max. 11.1°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin