Dynamo zeer tevreden over weekend vol jeugdtoernooien

14-09-2015 om 12:27 uur

Dynamo Tubbergen kan weer terugkijken op 2 mooie toernooidagen in de Tubberger sporthal. Er werd door zo’n 600 volleybalsters fanatiek en enthousiast gespeeld.

Ook de coaches hadden het er maar druk mee om het getrainde in de praktijk te brengen, want volgende week wacht immers de competitiestart al. Het was mooi om te zien hoe de leiding druk gebarend aan de kant stonden en hoe enthousiast de speelsters wilden laten zien dat ze het allemaal goed begrepen hadden. Op de zaterdag kwamen er 36 teams in actie waarvan 16 C-teams, 12 B-teams en 8 A-teams.

Op zondag was het de beurt aan het Jeugdtoptoernooi. Er werd gespeeld op een hoog niveau. Bij meisjes C was het de organiserende vereniging, Dynamo, dat met de eerste prijs naar huis ging. Het Ootmarsumse Set-Up’65 werd 2e. Bij meisjes B stond Dynamo in de finale, maar moesten in een spannende wedstrijd haar meerdere erkennen in het Assense Desto-Sudosa. Tornado Geesteren eindigde op de 3e plaats. Bij meisjes A was VC Zwolle oppermachtig. Dynamo A1 kon het niet bolwerken tegen de Zwolse jongedames. Lutheria A1 eiste de 3e plek op.

“Door de medewerking van de vele seniorenleden, A-meiden die alle wedstrijden floten en de wedstrijdleiding op zich namen kunnen we weer stellen dat de 18e versie van het Dynamo Jeugdtoernooi een groot succes is geworden”, vertelt Raymond Keemers namens de organisatie.

Het bericht Dynamo zeer tevreden over weekend vol jeugdtoernooien verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

dinsdag 7 mei

17.3°

Ochtend 9.4°
Avond 15.9°
Nacht 10.3°
Min. 9.4°
Max. 19.0°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin