Eddy Droste nieuwe voorzitter STEVO

27-10-2015 om 10:29 uur

Onder luid applaus nam gisteravond Eddy Droste de voorzittershamer bij STEVO over van Henk Martens. De voetbalvereniging uit Geesteren heeft daarmee een nieuwe preses.

Eddy Droste zei veel respect voor Henk Martens te hebben, die ondanks zijn ziekte de voorzittershamer bleef hanteren. “Dat is liefde voor de club, hart voor STEVO en Geesteren.”

In zijn afscheidsspeech keek Henk Martens nog even met genoegen terug op de afgelopen 5 jaar als voorzitter. Minder was de periode waarin hij ernstig ziek was. In die tijd had Henk veel bijval gehad van de leden, waarvoor hij zijn dank uitsprak.

Eddy Droste is de derde voorzitter van STEVO met die achternaam. Hij sprak de verwachting uit om een goede leidsman van de vereniging te willen zijn. “Als het lukt om een klein beetje van mijn passie die ik heb over te brengen, dan moet het goed komen. Ik vertrouw daarbij ook op de steun van de leden. We moeten daarbij een klimaat scheppen om optimaal te presteren. We moeten voor, achter en naast elkaar staan. Op mij mogen jullie rekenen”, zei de nieuwe voorzitter.

Bij de bestuurswisseling werd Bert Maathuis, Marcel Wildemors en Coen Droste herkozen. Leon Kroeze werd als nieuwe penningmeester voorgesteld.

 

Het bericht Eddy Droste nieuwe voorzitter STEVO verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zondag 19 mei

19.8°

Ochtend 12.5°
Avond 19.0°
Nacht 12.9°
Min. 11.4°
Max. 20.4°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin