Jeugdig Tornado verliest derby

02-11-2015 om 11:50 uur

In een voor de toeschouwers spannende derbywedstrijd trokken de Geesterse meiden zaterdag aan het kortste eind. Gerjan Heerkes, trainer/coach van Tornado 1, doet zelf verslag.

“Zoals wel vaker in sportwedstrijden, als er een jeugdig team moet spelen tegen een meer ervaren groep, dan geeft vaak de ervaring de doorslag. In deze wedstrijd was het niet anders.”

“Elke set met een (forse) achterstand beginnen, halverwege gelijk komen en er over heen lijken te gaan, maar dan op het einde de kaas van het brood laten eten. Dat is zo’n beetje het verhaal van elke set. Met dien verstande dat we de 1e set op een gelukkige wijze wel over de streep trekken. Set 2 en 4 staan we beide met 14-10 en 17-13 voor, maar weten het niet af te maken.”

“Dan valt de laatste bal op de vloer en rest ons niet anders dan de tegenstander van vandaag te feliciteren. En dat hebben we gedaan, want het was een leuke en spannende pot, met uiteindelijk een verdiende winnaar. En het mooie is, dat we het in 3 weken over gaan doen, maar dan thuis in de Ransuil in Geesteren.”

Het bericht Jeugdig Tornado verliest derby verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 16.7°
Nacht 14.5°
Min. 11.4°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin