TVC 1 incasseert zuur verlies

08-11-2015 om 18:59 uur

In een attractieve wedstrijd trok de hoofdmacht van TVC’28 vanmiddag tegen Tubantia aan het kortste eind. Een zuur verlies voor de manschappen van trainer/coach Douwe Jansen die beslist niet onder deden voor de opponent uit Hengelo.

In het eerste bedrijf kreeg TVC 1 de beste kansen. Maarten Booyink en Stef Roelofs waren dicht bij een doelpunt maar kwamen niet tot scoren. Tubantia deed wat terug door Ekrem Lok, maar de spits vond TVC-goalie op zijn weg.

Een kwartier in de 2e helft kwam Tubantia, getraind door voormalig TVC-coach Marcel Degenaar, op voorsprong. Een verdedigingsfout in de Tubbergse defensie werd beheerst afgestraft. Ekrem Lok kopte de voorzet vanaf rechts tegendraads in: 0-1.

TVC 1 schakelde bij en nam het initiatief. Aanval na aanval golfde op het doel van Tubantia af. Schoten van Jeffrey Huizinga en Kelvin Stopel werden geblokt. Invaller Jelle Alberink gleed een strakke voorzet van Stef Roelofs net naast de verkeerde kant van de paal en vlak voor tijd was Maarten Booyink met een kopbal evenmin succesvol. TVC 1 had een gelijkspel verdiend, maar stond uiteindelijk met lege handen.

Heino

Komend weekend reizen de Tubbergenaren naar Salland waar Heino de mouwen heeft opgestroopt. Na de nederlaag tegen de Zweef beet Heino afgelopen zondag opnieuw in het zand. Dit keer was Orion met 2-0 te sterk.

Zowel Heino als TVC 1 hebben 9 punten. De parallellen gaan nog verder. Beide teams kijken terug op 3 overwinningen en 6 verliesbeurten. Alle ingrediënten dus voor een spannende pot voetbal, zondag op sportpark De Kampen in Heino. Om 14.00 uur begint het spektakel.

TVC 2

TVC 2 leed een smakelijke nederlaag tegen Stevo 2. Met 1-4 ging de derby voor de Tubbergenaren verloren. De ploeg uit Geesteren speelde beter en drukte de suprematie uit in een klinkende overwinning. TVC 2 stelde er weinig tegenover. Thomas Tijhuis tekende voor het enige doelpunt.

Net als de hoofdmacht reist ook het tweede elftal zondag naar Heino voor de strijd met Heino 2. Om 10.00 uur wordt er begonnen.

TVC 3

Het derde elftal van TVC’28 won in Geesteren met 1-3 van Stevo 3. Roy Alink en Lars Bolscher (2 x) brachten de doelpunten op het bord.

Komend weekend komt de Zweef 4 op bezoek. Om 10.45 klinkt het beginsignaal.

Het bericht TVC 1 incasseert zuur verlies verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zondag 19 mei

20.6°

Ochtend 12.5°
Avond 19.8°
Nacht 12.9°
Min. 11.4°
Max. 22.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin