STEVO 3 verplettert Oldenzaal 2 met 9-0

13-09-2015 om 02:00 uur

STEVO 3 was zondagmorgen op de Peuverweide op dreef, dat wil zeggen vooral in de eerste helft. Toen liet het tegenstander Oldenzaal 2 alle hoeken van het veld zien en bij rust was het al 7-0. Na de pauze liet het de teugels wat vieren en zowaar kwam Oldenzaal er af en toe ook nog gevaarlijk uit. Slechts twee keer wist het elftal van trainer thijs Masselink nog het doel van Oldenzaal te vinden. Maar ja, de uiteindelijke 9-0 is mooi toch.

Mike Kroeze was het meest op dreef in de afwerking. Maar liefst 4 keer deed hij het net van het doel van Oldenzaal bollen. De overige doelpunten kwamen van Jorn Weerink twee keer en Tom Lohuis twee keer.

Laatstgenoemde scoorde vorige week ook al twee keer en voert samen met Mike Kroeze de topscorerslijst aan bij STEVO 3. Beiden hebben nu 4 keer gescoord.

Mart Arkink deed ook nog een duit in het zakje met zijn doelpunt.  STEVO 3 kent een droomstart deze competitie met zes uit twee.

Nu het vervolg volgende week in Enschede tegen Tubanters 2. Een tegenstander waarschijnlijk van een ander kaliber.