STEVO zondag thuis tegen Schalkhaar

22-09-2015 om 02:00 uur

STEVO is zondag gastheer van tegenstander Schalkhaar. Met twee punten uit drie wedstrijden wil het nog niet helemaal vlotten met Schalkhaar. De eerste wedstrijd thuis tegen Voorwaarts Twello werd met 1-2 verloren en uit bij PH Almelo en Achilles rsquo;12 Hengelo werd een puntje in de wacht gesleept. Vooral in de laatste wedstrijd tegen Achilles rsquo;12 deed Schalkhaar van zich spreken door van een 0-2 achterstand terug te komen tot 2-2. Het zal er nu echt een keer van moeten komen is ongetwijfeld de gedachte bij spelers en trainer Hans van der Hoop van Schalkhaar. STEVO zou daarvan dan zondag het slachtoffer moeten worden. We zijn gewaarschuwd.

Nu is STEVO niet zo gauw bang op de eigen Peuverweide waar het, zo is alom bekend in de regio, raar kan spoken. Denk maar aan de eerste thuiswedstrijd tegen Achilles rsquo;12 toen STEVO in de laatste vijf minuten alle registers open trok om de punten binnen de poort te houden. Het is te hopen dat de mannen van trainer Alfred Nijhuis het deze keer niet op de laatste vijf minuten laten aankomen. Een veilige marge kort voor tijd zou heel geruststellend zijn voor de STEVO-supporters die moeite hebben om hun zenuwen in bedwang te houden.

Met een overwinning tegen Schalkhaar nestelt STEVO zich in de top van de ranglijst en dat wakkert ongetwijfeld de interesse bij de supporters aan om het elftal te ondersteunen. Scheidsrechter R. van de Berg zal om 14:00 uur het startsein geven voor dit treffen. STEVO F4 is Team van de Week bij deze wedstrijd.