STEVO 3 verliest onnodig met 0-2 van Borne 2

27-09-2015 om 02:00 uur

Zonder Borne 2 tekort te willen doen heeft STEVO 3 zondagmorgen onnodig verloren van Borne 2. Het werd 0-2. Wat is dat toch met kansen afmaken bij STEVO 3. Spitsen genoeg in het elftal, maar de scherpte ontbreekt nogal eens. De bal kwam veelal niet eens tussen de palen en dat is toch het minste wat je mag verwachten wanneer je een bal op doel schiet. Ook Borne wist in de eerste helft niet de kansen af te maken die ze af en toe wel degelijk kregen. De kleedkamer werd dan ook met 0-0 opgezocht.

In de tweede helft probeerde STEVO flink op de aanval te spelen en kansen werden er voldoende geschapen. De afwerking was steeds ruim onvoldoende om Borne echt in verlegenheid te brengen. Bij uitvallen van Borne was het flink oppassen en je kon er op wachten dat het een keer fout moest gaan bij STEVO. Elke kans voor Borne in de tweede helft, en dat waren er twee troffen doel. STEVO 3 probeerde nog wel wat terug te doen maar de geest was al lang uit de fles en de wedstrijd ging uit als een nachtkaars. Met de 0-2 nederlaag doet STEVO 3 een stapje terug op de ranglijst.