STEVO 2 geeft twee punten weg aan Heino 2.

27-09-2015 om 02:00 uur

STEVO 2 heeft zondagmorgen op het hoofdveld van de Peuverweide twee punten weggeven aan Heino 2. Het blessuretijd-syndroom waarmee STEVO 2 vorig seizoen zo te kampen had, sloeg ook nu weer onverbiddelijk toe. Een veilige 2-0 voorsprong werd zomaar uit handen gegeven in de laatste 10 minuten. Beide keren kwam het doelpunt van HEINO voort uit een vrije trap.  De bal werd telkens hoog ingebracht in de zestien meter. Bij de ene vrije trap had keeper Niels Kroeze doortastender moeten zijn en bij de andere in de 92e minuut werden de spelers van Heino niet afdoende gedekt. Een flinke tegenvaller voor STEVO 2 en zijn trainer Gerard Cocks.  Bij een overwinning had het zich een mooie postie op de ranglijst verworven.

STEVO 2 speelde de wedstrijd tot 10 minuten voor tijd eigenlijk heel zakelijk. De mannetjes stonden goed gepositioneerd en er werd weinig weggegeven. Aanvallend deelde het af en toe ook nog eens plaagstootjes uit aan Heino 2. Beide elftallen waren wel een beetje aan elkaar gewaagd. Het was STEVO 2 dat in de 24e minuut de wedstrijd wist open te breken. Rob Steggink anticipeerde op rechts prima op een lage bal door door de verdediging van Heino 2.  Rob ging alleen op de sluitpost af en prikte de bal onder de keeper door in het doel.  Tot aan de rust deed zich weinig spectaculairs meer voor en alles liep tot nog toe op rolletjes voor STEVO 2.

Ook in de tweede helft speelde STEVO gedisciplineerd en er leek weinig aan de hand. Helemaal niet toen Ruben Bekhuis de bal voor de voeten kreeg en de trekker over haalde. Op zo´n 20 meter van het doel schoot hij de bal beheerst langs de keeper.  Een veilige 2-0 voorsprong zo leek het, totdat het noodlot weer toesloeg, zoals eerder verteld. De beide vrije trappen voor Heino deden STEVO 2 toch nog de das om en de verslagenheid was groot na afloop bij de spelers. Waar was het engeltje op de lat deze morgen? Misschien wil een kerkgang vooraf aan de wedstrijd in de toekomst helpen.