STEVO E5, team van de week bij STEVO - BWO

30-10-2015 om 01:00 uur

STEVO E5 Team van de Week bij topper STEVO-BWO

(Door Ruben Kleijssen) - Op doel staat Lars Hegeman, de keeper welke dit seizoen al vele reddingen  heeft verricht met zijn kat-achtige bewegingen, Lars houdt regelmatig zijn doel schoon. Ondanks zijn lengte is hij voor niemand bang en staat steeds weer zijn mannetje in iedere wedstrijd.
Achterin hebben we rots in de brandig, Roy Leus, menig aanvaller heeft zijn mindere reeds moeten erkennen in deze stroeve verdediger.  Evenals zijn legendarische oom Ruud, de geweldige  keeper van weleer  en oom Rob (wie nog wel eens een training miste als  groot fan van the Dukes of Hazard en the A-team) is ook Roy een jongen waarop je kunt vertrouwen in de achterste linie.

Daarvoor staat Bart Kleijssen gepositioneerd. Als robuuste voorstopper maakt hij het de spitsen van de tegenstanders wekelijks moeilijk om te scoren. Daarnaast verzorgt hij menig pass, met zijn sterke linkerbeen, richting de voorwaartsen.
Op het middenveld speelt Niels Waaijer, een jongen met veel discipline en loopvermogen. Hij pikt dit seizoen menig goaltje mee als middenvelder. Zijn schot is dit seizoen bijzonder krachtig geworden na het vele oefenen tegen de garagedeur op het eigen erf.

Daarnaast komen we Dirk Meinders tegen, Dirk gaat altijd voorop in de strijd en geeft nooit op. De zoon van Martin en Esther weet wat werken is en is een voorbeeld voor de rest van het team. Nooit verzaken, altijd gaan voor dat goede resultaat.  Een echte teamplayer.
Ook Lowie Wu (zoon van de plaatselijke patatboer Toef) staat op het middenveld. Deze dynamische middenvelder met het loopvermogen van een echte prof verzet veel werk.  Zowel voorwaarts als in de verdediging kom je hem tegen. Met zijn fluwelen techniek is het een sierlijke voetballer waar toeschouwers voor naar de velden komen.

In de voorste linie komen we Tom Kreuwel (bijnaam ldquo;Motrdquo;) tegen met de onverzettelijkheid van een leeuw.  Als hij het op de heupen heeft dan ga maar aan de kant. Tom heeft zorsquo;n beetje het hardste schot van  STEVO.  Hierdoor heeft hij al  behoorlijk  wat doelpunten op zijn naam staan dit seizoen.
Tenslotte paradeert in de spits slangenmens Mees Lohuis. De topscorer van het team op dit moment heeft zijn draai gevonden en scoort er veelvuldig  op los. Veelal volgt een salto op een doelpunt waardoor de tegenstander  binnen 1 minuut 2x onder de indruk raakt van zijn sublieme spel. 
 

Dit bijzondere team van STEVO, op het moment lijstaanvoerder in de 5e klasse, wordt voorzien van oefenstof door Joost Bekhuis. Deze getalenteerde  trainer, welke qua uiterlijk nogal eens wordt vergeleken  met Bas Dost, voorziet deze gretige groep elke maandagavond van oefenstof. We hopen de najaarscompetitie dan ook een mooi slot te kunnen geven en zullen zondag STEVO 1 aanmoedigen om de periodetitel  binnen te slepen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 17.4°
Nacht 13.8°
Min. 11.4°
Max. 20.5°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin