STEVO 2 weet weer niet te winnen.1-4 tegen Achilles ‘12

01-11-2015 om 01:00 uur

STEVO 2 wist zondagmorgen op de Peuverweide geen punten toe te voegen aan haar schamel totaal van vijf. Achilles rsquo;12 2 uit Hengelo ging met een 1-4 zege naar huis. Daar zag het bij rust nog niet naar uit. De stand was op dat moment in evenwicht 1-1. De wedstrijd tot dan eigenlijk ook . Weliswaar had Achilles rsquo;12 in de beginfase wat meer de bal dan STEVO, maar de ploeg van trainer Gerard Kocks vocht zich in het tweede gedeelte van de eerste helft goed terug.

STEVO kwam op achterstand door een strafschop. Sander Lohuis beging binnen het kwartier een overtreding in de zestien en met dat buitenkansje wist Achilles wel raad. Op het half uur maakt Rob Steggink de 1-1 gelijkmaker. Met een lage schuiver liet hij de doelman van Achilles rsquo;12 in de verre hoek kansloos.

In de tweede helft probeerde STEVO eerst nog druk te zetten op het doel van de gasten, maar allengs vloeide het offensief weg en Achilles kwam weer aan voetballen toe en scoorde juist op de goede momenten. Het liep een beetje geflatteerd uit naar een 1-4 eindstand en drukte STEVO daarmee dieper in de zorgen.

Volgende week staat de derby tegen TVC rsquo;28 2 op het programma. In Tubbergen moet dan geprobeerd worden om de punten voor de voeten van de tegenstander weg te kapen.