STEVO A1 wint nipt van de nummer laatst Hellendoorn A1.

08-11-2015 om 01:00 uur

STEVO A1 speelde niet goed zaterdagmiddag in Hellendoorn tegen het A1 elftal met dezelfde naam, maar het won wel, zij het nipt met 0-1. Na de euforische week waarin een periodetitel werd binnengehaald, moest STEVO A1 de accu weer opladen voor tegenstander Hellendoorn A1, de nummer laatst in de eerste klasse. Vaak zijn dit de zwaarste wedstrijden en dat bleek zaterdagmiddag ook nog eens.

STEVO A1 kwam geen moment in haar spel en de passing was slecht. Dat kan een keer voorkomen, maar werklust is het minste wat gevraagd wordt in deze wedstrijden. En daar ontbrak het nogal eens aan deze middag, volgens de begeleiding. STEVO A1 kwam in de 35e minuut wel op de 0-1 door een goede aanval over links waar Daniel Wigger de bal juist voorzette op de meegekomen Renze Hekhuis, die prima afrondde.

In de tweede helft had STEVO A1 weinig te vertellen en het was de thuisploeg die de lakens uitdeelde. In het doel bij STEVO stond de weer fitte Jelle Beernink, die uitstekend stond te keepen en hij hield zijn doel schoon deze middag.

Uiteindelijk is de conclusie, niet goed gespeeld maar wel de drie punten op zak en dat is het waar het om ging na liefst 101 minuten voetbal. Na deze ldquo;gestolenrdquo; overwinning moet er komende week keihard getraind worden voor de topper van zaterdag thuis tegen Hulzense Boys A1. Om 14:30 wordt er afgetrapt op de Peuverweide waar veel publiek wordt verwacht.