STEVO 3 thuis niet opgewassen tegen TVC ’28 3.

08-11-2015 om 01:00 uur

STEVO 3 verloor zondagmorgen thuis met 1-3 van TVC rsquo;28 3 uit Tubbergen. Aan het eind een verdiende overwinning voor de Tubbergenaren die wat makkelijker voetbalden dan STEVO en op de juiste momenten toesloegen.

In het begin van de wedstrijd keken beide ploegen de kat uit de boom en er gebeurde weinig voor beide doelen. Joris Klein Haarhuis had een mogelijkheid en pech daarbij met een kopbal die naast het doel ging. Ook Jorn Weerink even daarna kopte naast. TVC rsquo;28 kwam na zorsquo;n 20 minuten beter in haar spel en keeper Mike Freriksen moest een keer handelend optreden in een scrimmage voor zijn goal. Jorn Weerink had aan de andere kant wederom pech dat zijn bal op de bovenkant van de lat eindigde en niet in het doel. TVC had ook pech en een glaszuivere penalty werd over het hoofd gezien door de scheidsrechter.

Wel kwam TVC vlak voor rust op 0-1 toen een voorzet prima werd binnengekopt. STEVO kwam na de thee al vrij snel op een 0-2 achterstand. Mike Freriksen kreeg een bal niet onder controle en in de rebound was het raak. Ondanks de 0-2 achterstand begon STEVO beter te voelen en trainer Thijs Masselink voerde enkele wissels door, die meteen effect brachten.

Ruud Rikhof nu in het veld zette voor vanaf rechts en Mike Kroeze kon de bal intikken nadat de keeper deze los liet. Er was weer geloof en hoop bij STEVO 3, dat snel vervloog toen TVC de voorsprong uitbreidde naar 1-3. Die tegenslag kwam STEVO niet meer te boven en na enkele goede resultaten in de voorbijgaande weken is het even weer afhaken in de strijd om de bovenste plaatsen.