STEVO A1 speelt zaterdag kraker tegen Hulzense Boys A1

09-11-2015 om 01:00 uur

STEVO A1, de koploper in de eerste klasse speelt zaterdag op de Peuverweide de kraker tegen Hulzense Boys A1. Twee punten is het verschil in het voordeel van STEVO ten opzichte van de Boys. Een gelijkspel is voldoende om de mooie positie vast te houden. Beter is te winnen, omdat De Zweef A1 op het vinketouw zit en theoretisch  met een wedstrijd minder maar één punt achter staat op STEVO. De mannen van trainer Peter Voshaar stijgen dit seizoen boven zichzelf uit. Een verdienste van deze trainer, de begeleiding en de goede wil van de spelers om dat te doen wat hen ieder week wordt opgedragen. Door de goede resultaten lopen de jongens van STEVO A1 zondags meestal met stralende gezichten rond op de Peuverweide. Bovendien mogen ze af en toe ook nog eens ruiken aan het grote werk bij STEVO 1. Als reservespeler bij  de selectie komen ze als invaller vaak nog in het veld en maken ze al mee wat er van hen gevraagd wordt om te moeten presteren op een hoger niveau. Tot nog toe gaat hen dat voorbeeldig af.

Tegen BWO hielpen Bas Paus en Stefan Steggink STEVO1 in de slotfase de winst over de streep te trekken. Mooi om te zien en een teken dat STEVO niet hoeft te wanhopen in de komende jaren. De doorstroming van talenten uit de jeugd naar de senioren lijkt gewaarborgd. Een pluim voor de technische commissie en het jeugdbestuur bij STEVO.

Nu moet STEVO A1 zaterdag laten zien tegen Hulzense Boys dat het kan strijden zoals STEVO 1 dit ook elke week aan haar publiek toont. Boven jezelf uitstijgen in wedstrijden waar het er om gaat.  Laat de Peuverweide ook voor  STEVO A1 een onneembare vesting zijn zoals dat bij wedstrijden van het vlaggeschip al jaren het geval is.

Ongetwijfeld spreekt de voetballiefhebbers in Geesteren de topper STEVO A1 tegen Hulzense Boys A1 van zaterdag aan. Het werk thuis kan gerust een week blijven liggen.  We rekenen op veel publiek en hopen met zrsquo;n allen op een positief resultaat.

Om 14:30 moet iedereen langs de lijn staan want dan wordt er voor het eerst gefloten door scheidsrechter Veerenhuis.

STEVO A1 SUCCES.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

20.1°

Ochtend 12.5°
Avond 18.8°
Nacht 13.0°
Min. 11.4°
Max. 21.0°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin