STEVO F1 Team van de Week bij STEVO tegen ATC '65

14-02-2016 om 01:00 uur

(Door Jan Tijink ( - Met de steun van onze jongens weten we 1 ding zekerhellip;hellip;hellip;hellip;hellip;..het moet vanmiddag wel heel raar lopen als de 3 punten niet voor de boys van Alfred Nijhuis zijn.
Wij wensen STEVO 1 alvast heel veel succes én plezier vanmiddag !

We hebben met STEVO F1 een prima najaarscompetitie gespeeld. Uiteindelijk zijn wij als 2e geëindigd in de 1e klasse. Hierdoor hadden we de kans om de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse te spelen. Eigenlijk zou je altijd het hoogste moeten nastreven maar aangezien wij al een aantal keren tegen hoofdklassers geoefend hadden (en deze verloren) en wij hier veel minder aan voetbal toe kwamen, hebben wij besloten om in de 1e klasse te blijven. Dit omdat we van achteruit willen voetballen zodat alle jongens mee moeten doen zowel bij balbezit als balverlies. Dit het beste is voor de ontwikkeling van de jongens. En daar gaat het nu juist om !!
Complimenten gaan uit naar de jongens die elke week weer met veel plezier komen trainen. Wij als begeleiding gaan in ieder geval ons best doen om ervoor te zorgen dat jullie een plezierige en leerzame voorjaarscompetitie gaan beleven.
Stevo F1 bestaat uit 4 routiniers die volgend seizoen de overstap gaan maken naar de E-jeugd, omdat dit moet, te weten onze ausputzer Thijmen Dijkhuis (nu al fanatieker dan zijn vader op die leeftijd), Hidde Rikhof (nu al minder dromerig dan zijn vader), Pim Kroeze (nu al veel meer gedreven dan zijn vader op die leeftijd) en Coen Nijhuis (nu al leergieriger dan zijn vader).                               Verder bestaat STEVO F1 uit 4 jongens die de luiers nog maar net af hebben, zo jong zijn ze nog, te weten onze keeper Siem ter Horst (nu al meer ballen gepakt dan zijn vader), Levi Krikhaar (na al 2-beniger dan zijn vader), Sep Tijink (nu al meer snelheid dan zijn vader) en Boaz Masselink (nu al bewegelijker als spits dan zijn vader). Deze jongens zijn allemaal nog maar 7 jaar en zij mogen volgend jaar dus nog een jaar in Stevo F1 voetballen.
De begeleiding van STEVO F1 bestaat uit de volgende personen;  Wout Gehring (trainer/coach), Jan Tijink (trainer/coach), Rick Huis in rsquo;t Veld (leider), Stef Harmelink (leider), George ter Horst (keeperstrainer) en Marco Dijkhuis (vaste chauffeur).

Bedanken wij bij deze nog onze shirtsponsor in de najaarscompetitie: Bouwmetaal BV te Tubbergen
Bedanken wij onze shirtsponsor in de voorjaarscompetitie: Linneman Bouw Advies te Geesteren
Bedanken wij onze trainingspakkensponsor in de voorjaarscompetitie: de Transporters te Almelo

Als laatste wensen wij alle teams van STEVO heel veel sportief succes toe in 2016 !

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 6 mei

18.3°

Ochtend 8.7°
Avond 16.8°
Nacht 12.0°
Min. 8.0°
Max. 18.7°

Zon op: 03:51 uur
Zon onder: 19:07 uur

Meer weer

Gebruikerslogin