STEVO begint bekeravontuur met 4-2 zege op Vroomshoopse Boys

03-09-2023 om 00:00 uur

STEVO begint bekeravontuur met 4-2 zege op Vroomshoopse Boys.

Op het nieuwe kunstgrasveld van De Peuverweide is de selectie van trainer Michiel Mensink het bekeravontuur goed begonnen. STEVO zegevierde met 4-2 over de Vroomshoopse Boys.

Het eerste half uur ging aardig gelijk op. STEVO liet zich wel iets meer zien voor de goal van de tegenstander.

Bram Tibbe en Mick Velthuis hadden kansjes.

Ook de Vroomshopers lieten zich een keer gevaarlijk voor het doel van Bas Beernink zien. In het laatste kwartier voor rust nam STEVO het heft meer in handen.

Hugo Weerink opende de score voor STEVO met een strak schot net binnen de zestien. De keeper van Vr. Boys was kansloos.

STEVO liet het net van Vr.Boys nog twee keer bollen voor rust. Beide keren was Mick Velthuis de gevierde man.

In de 2e helft liet STEVO de teugels wat vieren, maar kwam wel op 4-0. Joes Masselink, goed op dreef deze middag, was de afmaker.

De gasten maakten de stand uiteindelijk toch nog dragelijk. Eerst uit een penalty en in de laatste seconden van de wedstrijd, door een uitglijder van Jan Wesselink, werd de eindstand op 4-2 bepaald voor STEVO.

De volgende bekerwedstrijd is zondag 10 september in Albergen. Bij De Tukkers wordt om 14:00 uur afgetrapt.