Duizenden euro’s schade bij tabakskraak in Geesteren

03-02-2016 om 13:25 uur

Vannacht rond 01.40 uur zijn naar het aanziet 2 inbrekers met mokers The Cube Shop in Geesteren binnengedrongen.

Volgens de huurder van de tankshop zijn er veel sigaretten gestolen bij de inbraak. “Er stopte een auto met waarschijnlijk gestolen kentekenplaten voor de deur op dat tijdstip en toen stapten 2 mannen uit met mokers. Die sloegen daarmee het beveiligingsglas in de voordeur aan diggelen. Vervolgens zijn ze met een soort hoeslaken naar binnen gegaan.”

Vannacht zijn de medewerkers bezig geweest om de door de kraak ontstane schade zoveel mogelijk op te ruimen, zodat vanmorgen om 07.00 uur de winkel, waarin voorheen Tom’s Tankshop gevestigd was, weer geopend kon worden. “Op dit moment worden de camerabeelden door de politie bekeken. We hopen dat daar genoeg op staat om ze te pakken te krijgen. Op zich zouden ze goed in beeld moeten staan, want we hebben 5 camera’s om de boel in de gaten te houden.”

Hoeveel schade de dieven precies veroorzaakt hebben, wordt nog nader uitgezocht. “We zijn nog aan het tellen wat er weg is, maar het gaat al snel om duizenden euro’s aan rookwaar. Als het goed is, is het verzekerd. Maar er moet nog een expert bij komen.”

Het bericht Duizenden euro’s schade bij tabakskraak in Geesteren verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 19 april

9.5°

Ochtend 7.2°
Avond 8.7°
Nacht 6.6°
Min. 5.8°
Max. 10.4°

Zon op: 04:25 uur
Zon onder: 18:38 uur

Meer weer

Gebruikerslogin