Een fantastisch gala bij TMZ Erve Mensman

13-02-2020 om 21:27 uur

Ook dit jaar organiseerde TMZ Erve Mensman, in samenwerking met CV de Papsleef’n, een geweldig carnavalsgala voor de bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers. Het gala beleefde zijn 2de editie en stond ook dit jaar weer garant voor veel gelach, muziek en zang.

De avond werd gepresenteerd door vorst Leon Oosterik. De optredens waren in handen van veel verschillende artiesten. De junioren dansmariekes van CV de Papsleef’n dansten hun winnende dans “Girl Power”. Stefan Kamphuis speelde mooie muzikale klassiekers met zijn accordeon. Ook het wijkteam van TMZ, meerdere medewerkers en vrijwilligers stonden als artiest op de bühne. En net als vorig jaar was er ook een act van bewoner Aad v. Bentheim. Hij bracht een geweldige sfeer met het stoere nummer “t is moeilijk bescheiden te blijven”.

De winnende act ging naar  Huub Wolberink en Marian Freriksen. Zij zongen het nummer "Zou het erg zijn lieve opa" van Vader Abraham en Wilma Landkroon. En bij de ontvangst van de wisselbeker kregen ze de mededeling volgend jaar terug te komen om deze te verdedigen. Hierop werd natuurlijk positief gereageerd. De winnende act werd aan het einde van de avond nogmaals opgevoerd.

Ook Jong Nederland was zeer betrokken bij deze avond. Zo heeft Jong Nederland een groot deel van de versiering gemaakt. Ook de wisselbeker is door hen gemaakt en zal ieder jaar voorzien worden van de naam van de winnende act.

Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de nieuwe Prins en Prinses van “De Oale Garde”. De bekendmaking werd gedaan door de hoogheden van CV de Papsleef’n, Prins Bert en adjudant Ruben. Na enkele momenten van spanning was het hoge woord eruit; Prins Jan Beernink en Prinses Marietje Leus zullen de “De Oale Garde” voorgaan in dit carnavalsjaar. Zij zullen 23 februari, tijdens de grote optocht, hoog en droog zitten op hun ere plekken langs de optocht. Uiteraard zijn alle nieuwe bewoners van Erve Mensman opgenomen in de “De Oale Garde”.

Volgens de organisatie waren de bewoners de volgende dag nog steeds helemaal vol van de gala. Een fantastische avond waar nog lang over gesproken zal worden onder het genot van een kop koffie of thee. 

 

Bron: De Papsleef'n

Het weer

zondag 23 juni

22.9°

Ochtend 13.4°
Avond 21.1°
Nacht 14.8°
Min. 11.8°
Max. 22.9°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin