Ontbijt met Prins Bert en adjudant Ruben

19-02-2020 om 09:39 uur

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het jaarlijks ontbijt met onze hoogheden bij Erve Kampboer, dit jaar aangeboden door Bakkerij de Bökke uit Geesteren.
Het ontbijt wordt ieder jaar georganiseerd door de Vrienden van de Papsleef'n en natuurlijk waren er weer twee gelukkige vrienden die mochten aanschuiven. Dit jaar waren Joël Bosweger,  Marnix Wesselink, en Marco en Renate Huiskes, samen met hun kinderen Bo en Dex, de gelukkige vrienden die mochten aansluiten bij het ontbijt.

Onder het genot van al dit lekkers konden de vrienden kennismaken met onze hoogheden en hofdames. Natuurlijk werden de vrienden ook opgenomen in de hofhouding van Prins Bert en adjudant Ruben.

De Vrienden van de Papsleef'n zijn de laatste jaren enorm gegroeid en hebben al bijna 600 leden. Deze ochtend heeft hun in ieder geval 2 extra leden opgeleverd, Prins Bert en adjudant Ruben zijn ook officieel lid geworden van deze geweldige club.

Wil jij volgend jaar ook kans maken op een ontbijt met de hoogheden, word dan snel lid van de "Vrienden van de Papsleef'n" en wie weet ben jij er volgend jaar bij!
 

Bron: De Papsleef'n

Het weer

zondag 3 maart

14.5°

Ochtend 7.5°
Avond 12.2°
Nacht 8.0°
Min. 6.9°
Max. 15.5°

Zon op: 06:14 uur
Zon onder: 17:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin