Papsleef’n kiezen Pascal Semmekrot als Papsleef van het jaar. Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal K...

20-11-2022 om 17:38 uur

Papsleef’n kiezen Pascal Semmekrot als Papsleef van het jaar.

Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal Kottink, de residentie van Prins Ben IV en adjudant Gerard, de Papsleef van het jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de “Pappot is los”, een receptie voor de Hoogheden van de Papsleef’n.

Dit jaar kwam de eer toe aan Pascal Semmekrot (41), werkzaam bij TIFA in Lemele, voor zijn maatschappelijke betrokkenheid binnen het vrijwilligers- en verenigingsleven in Geesteren.

Binnen STEVO is Pascal een begrip. Of het nu gaat om onderhoud op en rond de velden, het repareren van allerlei zaken of ‘s nachts het bed uit om in de zomermaanden de velden te sproeien, Pascal staat dag en nacht klaar voor zijn club. Daarnaast was Pascal ook de drijvende kracht tijdens de bouw van de nieuwe kleedkamers en de renovatie van de kantine. Als “Lid van verdienste” is hij opgenomen in de eregalerij van STEVO.

Ook het carnaval vieren is Pascal niet onbekend. Al sinds de oprichting is Pascal zeer betrokken bij de wagenbouwers van CV het Peleton,die dit jaar ook zijn 22ste jubileumjaar viert. Ook binnen de Pancratiuskerk te Geesteren is Pascal al bijna 30 jaar actief als vrijwilliger. Begonnen als misdienaar en tegenwoordig niet weg te denken als koster.

De lijfspreuk van dit jaar, “Wij Papsleef’n, met mekaar vuur mekaar”, is Pascal volgens de Hoogheden op het lijf geschreven!

Namens onze hoogheden Prins Ben IV en adjudant Gerard, hofdames Miranda en Mariëlle, en alle Papsleef’n willen we Pascal van harte feliciteren met deze benoeming.

Bron: De Papsleef'n

Het weer

zondag 23 juni

21.2°

Ochtend 13.4°
Avond 23.6°
Nacht 16.6°
Min. 11.8°
Max. 23.6°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin