Wagenbouwers en Papsleef'n Stoat Mekaar Half!

13-02-2020 om 14:57 uur

Ieder jaar presenteren de wagenbouwers het Papsleef'ndorp op een geweldige manier, iets waar de Papsleef'n enorm trots op zijn!

Na maanden van ontwerpen, bouwen en afwerken zal er vanaf aankomende zaterdag weer gestreden gaan worden om de prijzen.

De afgelopen maanden waren Prins Bert en adjudant Ruben, samen met hofdames Monique en Kim, bij verschillende activiteiten van onze wagenbouwers aanwezig geweest. Dit begon vorige jaar december bij een bezoek aan de open dag van C.V. Ketel, die dit jaar op safari gaan en hopen een aantal mooie trofeeën te kunnen bemachtigen.
Daarna was het de beurt aan C.V. De Kroegtijgers, die dit jaar een offer gaan brengen aan de oude Maya cultuur. Een offer wat als resultaat een aantal mooie prijzen moet opleveren.
Als laatste waren de hoogheden op bezoek bij Cv Het Peleton, die dit jaar hun toevlucht zoeken in hogere sferen. Met het thema Carnavals Mis kan het bijna niet mis gaan dit jaar.

Bij ieder bezoek kregen de hoogheden een uitgebreide rondleiding, en onder het genot van een hapje en drankje werden de hoogheden volledig bijgepraat over de verschillende thema's.

De hoogheden waren zeer enthousiast over het geweldige resultaat van de wagens!

Ook mochten de hoogheden dit jaar weer de residenties van Cv Het Peleton en C.V. De Kroegtijgers weer officieel openen.
Bij de residentie van de Cv Het Peleton, Ribhouse Texas Geesteren, verzorgden de hoogheden onder toeziend ook van vele leden en het genot van een vuurwerkshow de opening door het residentiedoek te onthullen. Natuurlijk werd hier ook traditiegetrouw een kratje groene rakkers overhandigd. Na de opening was het tijd om gezellig bij te praten met een lekker hapje en drankje.
De opening van de residentie van C.V. De Kroegtijgers, Café Zaal Kottink, ging gepaard met de presentatie van de kroegtijgerkrant. Nadat de hoogheden het kroegtijgerlicht hadden ontstoken en het vuurwerk was afgestoken werd hen het eerste exemplaar van de kroegtijgerkrant aangeboden. Een geweldig mooi resultaat wat iedereen in het Papsleef'ndorp in de brievenbus heeft mogen ontvangen en van kan genieten.

Dat de wagenbouwers van C.V. De Kroegtijgers, C.V. Ketel en Cv Het Peleton een geweldige samenwerking hebben met CV de Papsleefn mag geen verrassing zijn.
En hoe toepasselijk is dan de lijfspreuk van dit jaar, Echte Papsleef'n Stoat Mekaar Half!

Wij wensen alle wagenbouwers enorm veel succes de komende weken!

Bron: De Papsleef'n

Het weer

zondag 23 juni

21.2°

Ochtend 13.4°
Avond 20.5°
Nacht 18.0°
Min. 11.8°
Max. 22.3°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin