Toneelvoorstellingen Kiek'nsweard

15-10-2016 om 19:29 uur

Kiek’nsweard speelt de klucht  ‘De onbetaalbare loodgieter’ in zaal Kottink te Geesteren
 
GEESTEREN, Toneelvereniging Kiek’nsweard brengt op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2016 de klucht ‘de onbetaalbare loodgieter’ op de planken. De klucht is geschreven door Hans van Wijngaarden en geregisseerd door Joop van den Berg. De voorpremière is exclusief voor de kinderen van groepen 7 en 8 van de basisschool op dinsdag 1 november 2016.
Ria en Pim Westra zijn drie-en-twintig jaar getrouwd en de relatie vertoont wat slijtage plekjes en dan kunnen kleine irritaties leiden tot grote meningsverschillen. Dit alles tot ergernis van dochter Petra, die in de meeste gevallen wel de zijde van haar vader kiest. Het dienstmeisje Jossie draagt nou bepaald niet bij om de gemoederen wat te sussen. De druppel die de emmer doet overlopen voor Ria is de arrogante houding van Pim, die meent dat zij niet zonder hem kan. Als Pim dan op een gegeven moment besluit om op afkoeling/ zakenreis te gaan, is Ria vastbesloten haar onafhankelijkheid te bewijzen. Pim is echter nog geen vijf minuten de deur uit of oom Dirk de Best uit Australië meldt zich. Op uitnodiging van oom Dirk kloppen ook zijn broer Nico en zus Marie aan haar deur. De vraag is, wat is de aanleiding van de onverwachte komst van deze familie- leden, die Ria nog nooit heeft ontmoet. Dat wordt Ria duidelijk als oom Dirk zijn bezoek toelicht. Ria raakt hierdoor totaal in paniek. Ze roept de eerste de beste man te hulp. Een wervelstorm van misverstanden giert door het huis. De komst van een zekere Truus draagt er zeker niet aan bij dat Ria grip krijgt op de situatie. Een ding wordt wel duidelijk. Pim krijgt zijn zin... Ria kan niet zonder hem.
Kortom een voorstelling die u niet mag en niet wilt missen! Daarom nodigt Kiek’nsweard u uit om verzekerd te zijn van een dolkomisch avondje uit. De klucht wordt opgevoerd in zaal Kottink te Geesteren en de aanvang van de voorstellingen is iedere avond om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop vanaf 15 oktober 2016 bij Cafe, Zaal Kottink en te reserveren á € 6 p.p. bij voorkeur per e-mail: voorverkoop@toneelgeesteren.nl. of telefonisch bij José Gehring tel: 0546-631031 (’s avonds tussen 18:00 en 20:00 uur). 

Het weer

zaterdag 23 september

14.8°

Ochtend 10.7°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 9.9°
Max. 16.5°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin