Geslaagde Palmpasenoptocht in Geesteren

01-04-2015 om 01:45 uur

Geesteren – Op zondag 29 maart 2015 heeft de 30ste editie van de Palmpasenoptocht plaatsgevonden. Het slechte weer zorgde afgelopen zondag voor een ingekort Palmpasen-evenement in Geesteren. Vanwege de zware regenval werd besloten de optocht in te korten. Na een korte Palmpasen themaviering, speciaal voor kinderen, in de St. Pancratiuskerk, liepen de kinderen met hun palmpasenstok en hun ouders/verzorgers onder begeleiding van twee paashazen rechtstreeks naar Erve Kampboer.

Bij Erve Kampboer was het binnen lekker warm en stond er koffie klaar voor de ouders en ranja voor de kinderen. In het dorpshuis werd door Anton Schrijver, namens de Palmpasencommissie, de uitslag van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt . 

Door de KPJ Geesteren werden verschillende spelletjes voor de kinderen georganiseerd. Spelletjes die normaal buiten zouden plaatsvinden werden door de KPJ naar binnen verplaatst. Al met al, ondanks het slechte weer, een goed geslaagd Palmpasen, mede dankzij de goede voorbereidingen van de KPJ Geesteren, De Palmpasencommissie, Henk Hoefnagels die de viering had voorbereid en deze ook voorging, en uiteraard het zeer gastvrije Erve Kampboer.

De uitslag van de kleurplatenwedstrijd is als volgt.
Peuters: 1) Sophie Kreuwel, 2) Ties Olthof, 3) Mirthe Krikhaar
Groep 1: 1) Lara Busscher, 2) Mats Nijhuis, 3) Kiki Weghorst
Groep 2: 1) Iris Bekhuis, 2) Nina Horst, 3) Job Timmerhuis
Groep 3: 1) Niels Busscher, 2) Daniël Döbber, 3) Hanne Rietmeijer
Groep 4: 1) Thijmen Dijkhuis, 2) Floor Wallerbosch, 3) Jade de Witte

Er kan door alle aanwezigen worden teruggekeken op een zeer geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bron: Erve Kampboer

Het weer

zaterdag 23 september

15.6°

Ochtend 10.8°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 10.2°
Max. 16.8°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin