Septembermaand muziekmaand bij Erve Kampboer

24-07-2015 om 15:25 uur

September muziekmaand bij Erve Kampboer
De maand september staat bij Erve Kampboer in Geesteren (Ov.) in het teken van muziek. Op zaterdag 5 september vindt er een Rocknight plaats waarbij de live-bands Dr. Blade en Right Position optreden. Op zondag 6 september vindt de alom bekende Harmonicadag plaats. Twee weken later is er wederom sprake van een weekend boordevol muziek. In het weekend van 19 en 20 september vinden de Music Days plaats. Dit weekend staat in het teken van twee dagen muziek waarbij op zaterdagavond 19 september een optreden is gepland  van de Pet Boon Aven Band. Op zondag 20 september is het tijd voor het evenement  Enjoy The Music. Diverse Geesterse koren zullen tijdens Enjoy The Music hun muzikale talenten tentoonspreiden en spetterende muzikale klanken op het Noaberplein laten neerdalen. Alle genoemde activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Rocknight: live-bands
Op zaterdag 5 september zullen er diverse live-bands optreden. Onder andere Right Position en Dr. Blade maken hun opwachting. Er wordt door deze twee ambitieuze bands stevig aan de weg getimmerd.  Deze enthousiaste muzikale talenten hebben toegezegd graag bij Erve Kampboer te komen spelen. Uiteraard staat deze avond garant voor een gezellige muziekavond! De aanvang op zaterdag 5 september is 20.30 uur.

Right Position
(Right Position)

Dr. Blade and the Spincoaters
(Dr. Blade and the Spincoaters)

10-jarig Jubileum Harmonicadag
Een dag nadat de klanken van de Rocknight zijn uitgedoofd worden deze opgevolgd door de klanken van diverse enthousiaste harmonicaspelers. Op zondag 6 september vindt namelijk voor de 10e keer de Harmonicadag plaats. De Harmonicadag staat ook deze editie garant voor veel muzikaliteit en gezelligheid. Tijdens de Harmonicadag zal speciale aandacht worden besteed aan het jubileumjaar.

Vele mensen weten ieder jaar opnieuw de weg naar de Harmonicadag te vinden, vanwege de gemoedelijke en gezellige sfeer die er hangt. De Harmonicadag start zondag om 11.00 uur.
  
Music Days, twee dagen boordevol muziek

Pet Boon Aven Band

Op zaterdag 19 september zal de Pet Boon Aven Band de pannen van het dak van Erve Kampboer spelen. De Pet Boon Aven Band heeft vroeger meermalen bij Erve Kampboer opgetreden. In het 35-jarig jubileumjaar van de band mag een optreden bij Erve Kampboer dan ook niet ontbreken. De aanvang op zaterdag 19 september is 20.30 uur.

Noaberpleinmarkt
Op zondag 20 september start om 13.00 uur de Noaberpleinmarkt op het Noaberplein direct grenzend aan Erve Kampboer. Onder  het genot van de muzikale klanken van de Geesterse koren kunnen bezoekers van de Noaberpleinmarkt een bezoek brengen aan diverse marktkramen met verschillende assortimenten. De mogelijkheid om een marktkraam te huren bestaat nog steeds. Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan de Noaberpleinmarkt kunt u contact opnemen via onderstaand mailadres.

 

Enjoy the Music
Om 13.30 uur start het muziekfestival  Enjoy The Music. Tijdens deze middag zullen diverse koren uit Geesteren een muzikaal optreden verzorgen. De volgende koren nemen deel aan Enjoy The Music: Kinderkoor de Baldakijnen, Jongerenkoor Geesteren Carpe Diem, Gemengde koor Cantare, Hofkoor Carnavalsvereniging de Papsleef’n, Popkoor Ambiente & Vocal Group ‘For You’. Een fraaie mengelmoes van allerlei muziekstijlen en presentaties. Door deze mooie mix van deelnemers is er voor iedere bezoeker een optreden dat perfect bij zijn of haar muzikale interesses past.

Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige, muzikale en gemoedelijke septembermaand zijn aanwezig. Breng tijdens deze dagen een bezoek aan Erve Kampboer!


Contact

Mocht u interesse hebben in het huren van een kraam op de Noaberpleinmarkt (20 september), wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op met het secretariaat van Stichting Erve Kampboer, via het mailadres: secretariaat@ervekampboer.nl

 

Bron: Erve Kampboer

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 17.5°
Nacht 14.6°
Min. 11.4°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin