Moederdagtip: wandelen voor het goede doel

10-04-2019 om 14:46 uur

Op Moederdag (zondag 12 mei) organiseert Fyon Geesteren een wandeling voor het goede doel: “Wandelen voor Hindernissen”. Tijdens dit evenement wandel je 3 of 6,5km door de natuur van Geesteren, waarmee je ervoor zorgt dat kinderen met een beperking uit de gemeente Tubbergen op Vaderdag (zondag 16 juni) met hun gezin een prachtige dag kunnen beleven.

Wandelen voor Hindernissen begint om 12:00u op het terrein van Fyon Geesteren aan de Lutkeberg 24. Op dit startterein kun je genieten van een kop koffie met wat lekkers. Tussen 12:00u en 13:00u kun je starten aan de vooraf uitgezette wandelroute. Onderweg kom je langs enkele stops met hapjes, drankjes en leuke spellen voor de kinderen. Vervolgens ontvang je bij de finish nog een leuke verrassing en kun je daar tot 15:00u nog wat drinken (1 consumptie inbegrepen).

Deelname aan dit evenement kost €5 per persoon (kinderen onder de 5 jaar gratis). Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de organisatie van de speciale dag voor kinderen met een beperking, die onder behandeling zijn bij Fyon Geesteren. Zij worden op zondag 16 juni samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes in het zonnetje gezet tijdens het CSI in Geesteren.

Meedoen?
Aanmelden kan via aanmelden@wandelenvoorhindernissen.nl. Voor meer informatie en updates kun je het evenement volgen via www.wandelenvoorhindernissen.nl.

Wandelen voor Hindernissen wordt mede mogelijk gemaakt door de Geesterense ondernemers: Bakkerij de Bökke, Bakkerij de Kraai, Plus Wallerbosch, Ribhouse Texas Geesteren, Slagerij Hemmer, Steggink Catering & Events, Top-Pop Verhuur, Tuincentrum Heerdink en Zaal Kottink.

Het weer

zondag 23 juni

21.2°

Ochtend 13.4°
Avond 21.9°
Nacht 17.8°
Min. 11.8°
Max. 22.3°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin