Sinterklaasintocht Geesteren

08-11-2016 om 08:58 uur

Aanstaande zondag is het al weer zover. Sinterklaas zal weer een bezoek brengen aan de kinderen in Geesteren. De goedheiligman komt zondag 13 november om 15.00 uur aan in Geesteren. Vanaf bakkerij de Kraai (Dorpsstraat) worden Sint en zijn pieten onder de muzikale klanken van muziekvereniging St. Cecillia binnen gereden richting het Noaberplein bij Erve Kampboer. Hier zal Sinterklaas ontvangen worden door de Prins en Adjudant van Geesteren en zal hij een toespraak houden voor alle aanwezige kinderen en ouders.

Voor de kinderen van de kinderopvang, peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 5 van de basisschool is er weer een kleurwedstrijd. Ook kunnen de kinderen een stukje opvoeren voor Sinterklaas. Zowel de kleurplaat als de aanmelding voor een stukje kun je inleveren bij PLUS Wallerbosch in Geesteren. Door Koopdorp Geesteren wordt na de toespraak van Sinterklaas aan alle kinderen een versnapering aangeboden.

De kinderen van De Boerderij gaan deze week de kleurplaten kleuren. Wij zorgen er dan voor dat aan het einde van de week alle kleurplaten worden ingeleverd, zodat ze voor zondag opgehangen kunnen worden.

Bron: Kinderopvang De Boerderij

Het weer

zondag 21 april

9.3°

Ochtend 2.3°
Avond 7.6°
Nacht 3.9°
Min. 1.8°
Max. 9.8°

Zon op: 04:21 uur
Zon onder: 18:41 uur

Meer weer

Gebruikerslogin