Vakantie-opvang BSO de Bengels week 28

01-07-2020 om 10:55 uur

Vakantie-opvang BSO de Bengels 1e week (week 28) bij de Boerderij!!

“Het is weer bijna zover; de ZOMERVAKANTIE! LET OP: de 1e vakantieweek zal plaatsvinden bij de Boerderij!! Brengen en halen is dan ook bij de Boerderij en NIET bij de BSO! Zie ook de themabrief in de bijlage.

Deze week zal in het thema staan van HOUTDORP! Wij verzoeken u, ongeacht de leeftijd van het kind, dat u uw kind(eren) zelf komt brengen en halen. Wij vinden het te gevaarlijk als kinderen zelfstandig komen, omdat er op de Vinckenweg ‘veel’ hard wordt gereden.  

Activiteiten die onder andere op het programma staan voor deze week; buikglijden, hutten bouwen, tenten opzetten, Op Mona de pony rijden,  marshmallows roosteren enz. Ook komt er een grote zandbult waar de kinderen zich flink kunnen uitleven.

Het belooft een super leuke week te gaan worden! Kijk op www.kinderopvang-deboerderij.nl  voor de leuke themabrief! Wij zullen per week een nieuwe themabrief plaatsen met de activiteiten die gedaan gaan worden. Het beloofd een actieve vakantie te worden met leuke activiteiten.  

 

Wat is handig om rekening mee te houden en mee te nemen?

  • Trek oude kleren aan!
  • Neem je zwemkleding en een handdoek mee!
  • Indien mogelijk, neem zelf je hamer mee en voorzie deze van een sticker met naam (alleen in week 28). ZO kunnen we allemaal tegelijkertijd aan het klussen. Het meenemen van een hamer is wel op eigen risico. Uiteraard zorgen wij dat kinderen er zorgvuldig mee om gaan.
  • Heeft u thuis nog oude lakens of beddengoed liggen, mag je dit uiteraard meenemen! Graag zelfs! Hoe meer lakens en dekens, hoe groter we alle hutten kunnen bouwen.

Ook voor de overige vakantieweken geldt; neem je zwemkleding mee. Bij goed weer spelen we lekker met water! Ben je vooraf benieuwd wat we gaan doen kijk dan wekelijks op onze website voor de laatste themabrief.

Bron: Kinderopvang De Boerderij

Het weer

zaterdag 23 september

16.6°

Ochtend 9.7°
Avond 15.6°
Nacht 11.2°
Min. 9.7°
Max. 16.8°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin