Geesteren is alive and kicking

22-05-2016 om 00:15 uur

De kermiscommissie van de activiteiten vereniging Geesteren (AVG) is er weer in geslaagd om vorm te geven aan het randprogramma tijdens het kermisweekend van 3, 4 en 5 juni 2016. Na het succes van vorig jaar heeft de kermiscommissie besloten om er dit jaar weer een open-air festijn van te maken, onder de naam Geesteren Alive. Meehelpen aan de leefbaarheid (Alive) in Geesteren is immers het fundament van de AVG.
Wandeldriedaagse
Dit jaar zal er vooraf gaand aan het kermisweekend een wandeldriedaagse worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat jong/oud en complete gezinnen hieraan deel gaan nemen. De routes bestaan uit respectievelijk 3 keer over 3 (rolstoelvriendelijk), 5 en 10 km. De start is bij Erve kampboer op woensdag 1 juni in de vooravond. Voor diegene wat 3 dagen deelneemt aan de wandeldriedaagse zal op vrijdagavond een aandenken klaar liggen. Men kan zich aanmelden via het volgende mailadres: secretariaat@ervekampboer.nl. De kosten voor de 3 en 5 km zijn €3 en voor de 10 km €5. Het te betalen bedrag is voor drie dagen. Uiteraard kan men zich op de avond zelf ook nog inschrijven. De startijd voor alle afstanden is tussen 17.00 uur en 18.30 uur. Kinderen tot 12 jaar dienen onder begeleiding van een oudere op pad te gaan.
Vrijdag 3 juni
25 jaar AVG laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. De kermiscommissie wil dan ook dit jaar groots uit pakken. We beginnen zoals ieder jaar om 16.00 uur met het bedrijven uurtje. Rond de klok van 20.00 uur zullen de wandelaars die drie dagen hebben meegelopen in het zonnetje worden gezet op het Kottinkplein. Om 22.30 uur zal DJ Coen Zwijnenberg (bekend van Radio 538) de boel op de kop gaan zetten. De avond zal worden afgesloten door onze Geesterense feest dj, Gert Gijsberts.
Zaterdag 4 juni
We beginnen zaterdagochtend om 10.00 uur met een rommelmarkt rond het kerkplein. Jong en oud mag hier zijn handeltje neerstallen om een leuk zakcentje bij te verdienen. Om 14.00 uur start Geesteren Got Talent. Hiervoor kunnen kinderen zich opgeven bij Plus Wallerbosch om tijdens deze middag hun talent te laten zien aan een groot publiek. Dit kan variëren van onder andere playbacken, dansact, live zingen tot goocheltrucs. Om 22.00 uur treed de liveband de Euro’s op. Later op de avond gaat DJ Gert de avond feestelijk afsluiten.
Zondag 5 juni
Om 10.00 uur kan men zich inschrijven voor de oldtimer rit bij Erve Kampboer de route start om 12.30 uur. De oldtimerrit wordt georganiseerd door 't Oale Brik Geesteren. De zondagmiddag staat bekend om de traditionele Buggy Parade. Deze beweegt zich voort over de Dorpsstraat jong en oud komt al jaren naar deze gezellige middag. Op de zondagmiddag zal rond de klok van 14.00 uur de ballonnenwedstrijd worden gehouden. Om 15.00 uur zullen de kampioenen van Geesteren gehuldigd worden op de Summerstage. Hierna zal wederom het feest doorgaan met dj Gert.

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

zondag 23 juni

21.2°

Ochtend 13.4°
Avond 21.2°
Nacht 18.7°
Min. 11.8°
Max. 22.3°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin