Kerstmarkt Geesteren: daverend succes!

12-12-2022 om 14:06 uur

Kerstmarkt Geesteren: daverend succes! 
Na twee jaar van afwezigheid, vond op zondag 11 december de kersmarkt in het centrum van Geesteren weer plaats. Met het diverse aanbod aan koopwaar en de vele activiteiten op het programma was de kerstmarkt een trekpleister voor jong en oud, van heinde en verre. 
 
De gezelligste kerstmarkt 
Ook dit jaar kon elke bezoeker genieten van de vele proeverijen en verrassende kramen. Naast het unieke aanbod van koopwaar, kon men genieten van diverse versnaperingen. De markt was dan ook op en top kerst; de kerstman DJ fietste tussen het publiek door en zorgde voor de nodige sfeer, terwijl de herderin met haar schapen tussen de bezoekers liep. De midwinterhoornblazers en jachthoornblazers lieten hun muzikale klanken ten gehore brengen. De kinderen van de Aloysiusschool en BSO de Bengels verzorgden de levende kersstal in de kerk, waarmee er geld werd verzameld t.b.v. de stille armoede. Ook voor de kinderen waren er diverse activiteiten waaronder een workshop kerstboompjes versieren en schminken. 
 
Kortom, wij als organisatie kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. 
Deze dag zou niet zo’n succes kunnen zijn zonder de inspanningen van de vele vrijwilligers die elk jaar weer met de kerstmarkt paraat staan om de AVG te ondersteunen. En natuurlijk niet te vergeten de bijdrages van onze sponsoren. De AVG is iedereen die heeft geholpen ontzettend dankbaar, dankzij hun steun kunnen wij dit soort activiteiten organiseren.

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

zondag 21 april

9.3°

Ochtend 2.3°
Avond 7.6°
Nacht 3.9°
Min. 1.8°
Max. 9.8°

Zon op: 04:21 uur
Zon onder: 18:41 uur

Meer weer

Gebruikerslogin