Kerstmarkt Geesteren groeit nog altijd

10-12-2013 om 08:39 uur

GEESTEREN - Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) heeft het juiste recept in handen voor een succesvolle kerstmarkt. Dat werd deze zondag weer eens duidelijk.
Eens per jaar rijdt er een trein in Geesteren. Een kersttrein welteverstaan; een van de vele activiteiten die de AVG organiseert tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. Met een opzet van meer dan 60 kramen mag deze markt tot een van de grootste uit de regio worden gerekend.
Leon Oosterik van AVG: "Waar we zeven jaar geleden relatief klein begonnen met 35 kramen groeit de kerstmarkt nog ieder jaar. Social media als Facebook en Twitter zijn hierbij ook van grote waarde. Onze insteek is om elk jaar iets aparts toe te voegen en steeds vernieuwend te zijn. "
Oosterik vervolgt: "Deze zevende editie hebben we bijvoorbeeld wooncentrum De Aanleg bij de markt betrokken. Ook hier staan stands opgesteld. Onder een grote parachute naast de kerk is voor het eerst een proeverij. En volgens goed gebruik rijdt er weer een treintje van de markt naar het tuincentrum. "
Oosterik vermoedt dat  de goede samenwerking tussen lokale winkeliers, ondernemers en een aantal trouwe sponsoren aan de basis van het nog altijd toenemende succes van de markt.

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

donderdag 23 mei

16.4°

Ochtend 13.0°
Avond 18.0°
Nacht 12.4°
Min. 10.6°
Max. 18.7°

Zon op: 03:25 uur
Zon onder: 19:34 uur

Meer weer

Gebruikerslogin