Kerstmarkt Geesteren wederom een groot succes!

08-12-2019 om 00:00 uur

Het is een van de eerste kerstmarkten in de regio; de kerstmarkt van Geesteren van afgelopen zondag. Met meer dan honderd kramen, vele eetgelegenheden, een après-ski tent en nog veel meer is het ook wel een van de grootsten in de regio en dat was te merken. Al buiten het dorp parkeerden bezoekers hun auto op geïmproviseerde parkeerplaatsen aan de kant van de weg. 
Helaas begon de dag wat minder met veel regen en wind, maar gelukkig werd het rond 12.00 uur droog. Met een klein buitje tussendoor, kwam zelfs de zon er nog even door. Dit zorgde voor veel bezoekers van heinde en verre. 
De markt is dan ook op en top kerst; de kerstman fietst door het dorp heen, terwijl midwinterhoornblazers de oale roop ten gehore brengen. De levende kerststal staat in de kerk om geld op te halen voor een goed doel, terwijl ijskunstenaars sculpturen maken. Voor de kinderen waren er diverse activiteiten zoals het kerstcircus, schminken en knutselen. De bezoekers konden genieten van de optredens van het Shantykoor en het jeugdorkest. Nieuw dit jaar was het gezellige Bourgondiërsplein, waar men kon genieten van de kookkunsten van de BBQ Tukkers onder het genot van een drankje. Kortom, wij als organisatie kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. 
Deze dag zou niet zo’n succes kunnen zijn zonder de inspanningen van de vele vrijwilligers die elk jaar weer met de kerstmarkt paraat staan om de AVG te ondersteunen. En natuurlijk niet te vergeten de bijdrages van onze sponsoren. De AVG is iedereen die heeft geholpen ontzettend dankbaar, dankzij hun steun kunnen wij dit soort activiteiten organiseren

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

zaterdag 2 maart

11.4°

Ochtend 7.9°
Avond 10.4°
Nacht 8.5°
Min. 7.3°
Max. 12.6°

Zon op: 06:16 uur
Zon onder: 17:13 uur

Meer weer

Gebruikerslogin