Koningsdag Geesteren

26-04-2019 om 11:33 uur

Zaterdag 27 april organiseert de Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) diverse activiteiten in het kader van Koningsdag.
De dag zal om 12.00 uur beginnen met het traditionele vlag hijsen onder de muzikale begeleiding van St. Caecilia op het Noaberplein. Aansluitend zal de muziekvereniging hier een openluchtconcert verzorgen en onderwijl worden de genodigden van de Zonnebloem verwacht bij Erve Kampboer voor een uitgebreide Koningsbrunch.
Na het succes van vorig jaar is de Koningsbrunch weer op het programma gezet. Tevens zijn de mantelzorgers hiervoor uitgenodigd.
De traditionele familiefietstocht behoort ook weer tot een van de Koningsdagactiviteiten. Tussen 13.30 uur en 14.30 uur kan men zich inschrijven bij Erve Kampboer. De fietstocht gaat door de mooie gemeente Tubbergen waarbij er halverwege een stop is voor een versnapering en enkele spelletjes. Natuurlijk zijn hierbij mooie prijzen te winnen. De fietstocht eindigt deze middag bij Kottink waar tevens de prijsuitreiking plaatsvindt. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven op de aanwezige springkussens of lekker relaxen in de bioscoop. Diverse koninklijke traktaties zullen hier niet ontbreken.
’s Middags wordt, na het succes van voorgaande jaren, weer de seniorenbingo georganiseerd bij Erve Kampboer. Dit zal onder leiding staan van Tiny Hilberink en start om 14 uur. Er zal een hapje en drankje worden aangeboden aan de deelnemers en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Alle senioren worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
Komt allen naar Geesteren om de Koningsdag te vieren!

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

donderdag 5 december

1.0°

Ochtend 1.0°
Avond 0.8°
Nacht 4.7°
Min. 0.8°
Max. 4.7°

Zon op: 07:25 uur
Zon onder: 15:21 uur

Meer weer

Twitter

04-12
@MarcelTettero Marcel Tettero
03-12
@SBNLNatuurfonds SBNLNatuurfonds

Een van de door ons gesteunde projecten, wat een sociale cohesie! Red de

03-12
@MarcelTettero Marcel Tettero

Goede opkomst 1e avond voorlichting Red de voor dronepiloten in Herterij. Vogelwerkgroep legt uit wat er gaat gebeuren in voorjaar 2020 Steun ons via

02-12
@_Almelo Almelo Nieuws

Midwinterhoornblazers houden traditie in ere - Het geluid van de midwinterhoorn, veelal ´s avonds tijdens de adventsperiode; wie is er niet opgegroeid...

29-11
@LohuisG Gerrit Lohuis

Petitie Leefbaarheid op het platteland moet blijven! Doe mee en onderschrijf de petitie!

29-11
@krusegroep Kruse Groep

Vandaag hebben we kerstsfeer gebracht in en

Prachtige kerstbomen geplaatst bij in Enter en in het centrum van in samenwerking met

29-11
@_Almelo Almelo Nieuws

Brosis IT diensten: van ontwerp logo tot complete website - - Brosis is een samenvoeging van de Engelse woorden brother (broer) en sister (zus). Tevens is het de naam van het IT-bedrijf...

29-11
@_Almelo Almelo Nieuws

Garage laat medewerker uit in geniep in gaten houden - Een monteur van Garage Broekhuis/Auto Brooks is furieus als hij hoort dat zijn werkgever hem laat bespioneren.

Gebruikerslogin