Mega kerstfestijn Geesteren

03-12-2011 om 08:33 uur

De kerstmarkt in Geesteren neemt steeds grotere vormen aan. Inmiddels is het uitgegroeid tot een kerstfestijn waar je bij wilt zijn. Meer dan 60 kerstkraampjes zijn gevuld met vele proeverijen en aantrekkelijke producten.
Het hele centrum is zondag 11 december sfeervol ingericht en geeft een sfeer die je met name vindt bij onze oosterburen. "Mensen hoeven dus niet meer naar Berlijn of Keulen voor de kerstmarkt", aldus voorzitter Leo Stamsnieder namens de AVG. De Activiteiten Vereniging Geesteren zet er ook dit jaar "de schouders onder" om er weer een spektakelstuk van te maken.
Er is net als voorgaande jaren weer een vol programma voor jong en oud. Op zaterdagavond 10 december organiseert men het mega apres-ski feest in de feesttent op het Kottink-plein met GRATIS entree. Toronto Drive In draait de tent weer helemaal plat!
Op zondag 11 december vindt de Kerstmarkt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Dit belooft weer een gezellige middag te worden met vele activiteiten, waaronder een springkussen  en een  afwisselend aanbod van kraampjes, workshops en diverse eet- en drink gelegenheden. Er loopt zelfs een treintje naar Tuincentrum Heerdink en Meenhuis Keukens en Interieur. Het Aloysiuskoor zal optreden vanaf 14.30 uur  waarbij prachtige kerstliederen worden gezongen. Hieraan werken meer dan 120 kinderen mee! Tevens is een professionele houtzager aanwezig die prachtige houtsculpturen maakt.
Voor de kinderen is er dit jaar een heuse sprint ijsbaan. Hierop kan men strijden tegen een vriendje of vriendinnetje om wie het snelst is. Hieraan zijn enkele leuke prijsjes verbonden. Kinderen kunnen zich op de kerstmarkt opgeven en meedoen. Tevens kunnen kinderen hun "kunsten" vertonen op het witte doek bij een workshop gegeven door kunstschilder Chris Veldhof uit Albergen. Deze workshop begint om 12.30 uur.
De opbrengst van de kerstmarkt 2011 is voor het opknappen van de speelplaats van de Aloysiusschool !
KOMT ALLEN en ZEGT HET VOORT!!! 

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

woensdag 17 juli

19.0°

Ochtend 15.7°
Avond 20.9°
Nacht 15.7°
Min. 14.0°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin