Geesteren 2030 op zoek naar jongeren

02-03-2016 om 01:00 uur

Geesteren 2030 zoekt jongeren om mee te praten

Meepraten over de toekomst van je dorp?

Dat kan in het proces dat Geesteren 2030 heet.  Inmiddels zijn zo'n 20 inwoners van het dorp bereid gevonden om zich te beraden over de toekomst van het dorp. De verwachting is dat tijdens de jaarlijkse informatiebijeenkomst van Stichting Dorpsbelang Geesteren op 23 maart as. in zaal Kottink (aanvang 20.00 uur) meer inwoners gaan aansluiten. Op die avond wordt de aftrap gegeven voor Geesteren 2030.

Wethouder Roy de Witte zal op deze avond inwoners informeren over het proces en de onderwerpen met betrekking tot de leefbaarheid in het dorp die op de agenda komen. Voor de pauze worden verenigingen geïnformeerd over de uitkomsten van de enquête die afgelopen jaar onder de clubs gehouden is. Daarnaast wordt een nieuwe website gelanceerd, waarin de digitale dorpsagenda opgenomen is.

Geesteren 2030 vertolkt de hoofdrol op deze avond. De werkgroepleden zijn op dit moment gevonden onder diverse geledingen, maar jongeren ontbreken nog in het geheel, terwijl juist zij zouden moeten meepraten over de toekomst van het dorp.  Stichting Dorpsbelang Geesteren roept bij deze jongeren op om zich aan te melden voor de werkgroep Geesteren 2030. Aanmelden mag met een paar vrienden en vriendinnen samen. Er is geen leeftijdsgrens, het enige wat gevraagd wordt is je stem te laten horen.  Ook dames zijn nog enigszins ondervertegenwoordigd, maar ook dat kan rechtgetrokken worden. Iedere inwoner van Geesteren die wil meepraten, mag zich melden.

Aanmelden kan via secretaris@dorpsbelanggeesteren.nl    of  06-53981973  of via social media........

Vermeld naast naam, adres ook het e-mailadres en telefoonnummer.

Doe mee....... laat zien waarin Geesteren goed is!      ........... In saamhorigheid !!

Bron: Dorpsbelang Geesteren

Het weer

zaterdag 2 maart

11.4°

Ochtend 7.9°
Avond 10.4°
Nacht 8.5°
Min. 7.3°
Max. 12.6°

Zon op: 06:16 uur
Zon onder: 17:13 uur

Meer weer

Gebruikerslogin