Oordeel zelf, welk bedrijf in de gemeente Tubbergen geeft de beste service?

08-09-2015 om 10:38 uur

Waar ben je ooit eens het beste geholpen? Welk bedrijf is ‘t meest klantvriendelijk? En welk bedrijf kan misschien nog wel iets verbeteren aan de dienstverlening? Daar kunnen alle inwoners van de gemeente Tubbergen nu hun bijdrage aan leveren.

Tubbergen.Nieuws.nl is partner van Opiness dat de verkiezing tot het beste bedrijf van de gemeente Tubbergen organiseert. Opiness is een online platform waarop je als klant een beoordeling kunt achterlaten over dienstverleners in de buurt. Denk hierbij aan winkels, maar bijvoorbeeld ook kapsalons, apotheken, autobedrijven, kinderopvangorganisaties, cateraars of makelaars. Zolang deze bedrijven maar een bepaalde dienst verlenen.

Elke inwoner van de gemeente Tubbergen kan een beoordeling achterlaten over een bedrijf in de buurt. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de verkiezing van het beste servicebedrijf van de gemeente Tubbergen. Geef nu je review over een bedrijf in Albergen, Geesteren, Tubbergen, enzovoorts via deze link.

Waardebon te winnen

Elke deelnemer mag reviews achterlaten over meerdere bedrijven, heel graag zelfs! Daarmee maakt iedere reviewer namelijk ook telkens extra kans op een waardebon t.w.v. €100, te besteden bij een bedrijf in de gemeente Tubbergen.

Deze verkiezing loopt 4 weken lang (t/m 6 oktober), waarna vervolgens de winnaar bekend wordt gemaakt. Het bedrijf met het hoogste cijfer ontvangt uiteindelijk een Service Award.

Het bericht Oordeel zelf, welk bedrijf in de gemeente Tubbergen geeft de beste service? verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 3 juni

17.8°

Ochtend 8.9°
Avond 17.8°
Nacht 11.1°
Min. 8.7°
Max. 18.7°

Zon op: 03:15 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin